Posouzeni auta
- DOT
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Posouzeni auta
Ahoj , jsem tu novy , tak si nejsem jist jestli svuj dotaz smeruji do patricne sekce . Kdyztak to prosim nekdo z moderatoru presunte . Diky za pochopeni .
Muj dotaz se tyka tohoto vozu : http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6392221
V nedeli bych se na nej rad jel podivat , muze nekdo z Vas zbezne , takto z inzeratu odhalit jestli v tom neni nejaky hacek ? Pripadne nemate nekdo osobni zkusenost s prodejcem ?
Jsem tesne pred koupi FOFO hatch 1,6L a tento mi padl do oka . Me pozadavky jsou dobry stav a 4X airbag .
predem diky vsem za rady
btw: tento je ze stejeno zdroje , take se mi libi : http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6415773
teda az na ty plechace
Muj dotaz se tyka tohoto vozu : http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6392221
V nedeli bych se na nej rad jel podivat , muze nekdo z Vas zbezne , takto z inzeratu odhalit jestli v tom neni nejaky hacek ? Pripadne nemate nekdo osobni zkusenost s prodejcem ?
Jsem tesne pred koupi FOFO hatch 1,6L a tento mi padl do oka . Me pozadavky jsou dobry stav a 4X airbag .
predem diky vsem za rady
btw: tento je ze stejeno zdroje , take se mi libi : http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6415773
teda az na ty plechace
- HORST
- Test driver
Re: Posouzeni auta
Ze to nekdo presune na jine vlakno je asi pravda.
Ale i tak se budu opakovat, kdyz napisi, ze by bylo lepsi asi kontaktovat fokiho a ten uz ti rekne co a jak a navic ti mozna doporuci neco, u cehoz budes mit jistotu, ze je auto v poradku!!!

Ale i tak se budu opakovat, kdyz napisi, ze by bylo lepsi asi kontaktovat fokiho a ten uz ti rekne co a jak a navic ti mozna doporuci neco, u cehoz budes mit jistotu, ze je auto v poradku!!!

- DOT
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Kobrlik
- Zkušený
Jinak co sem to jen tak rychle prolétl tak ten modrý nemá KLIMU
a nejsem si zrrovna jistý jestli u jedničkových FOFO šel vypnoutAirbag spolujezdce
Jinak foky Ti řekne mnohem více...

Jinak foky Ti řekne mnohem více...
Ford Focus 1.8 16v Hatchback metal zelená VITRO r.v.duben 2003
Ford Mondeo ST220
Ford Mondeo ST220
- DOT
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Klikatizaci bych klidne ozelel . Jsem priznivcem vetru ve vlasech 

- Kobrlik
- Zkušený
To sem si myslel taky,ale když je venku 25stupňů tak v autě je dvakrát tolik a i když máš stáhlí okna tak je to šílený!! vím o čem mluvím,sem neměl náplň a jak začli tepla tak sem to honem přehodnotil 

Ford Focus 1.8 16v Hatchback metal zelená VITRO r.v.duben 2003
Ford Mondeo ST220
Ford Mondeo ST220
-
- Test driver
tak presun
a fofo1 nema vypinatelny bag

a fofo1 nema vypinatelny bag
- DOT
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja ve fieste klimu nemam a je fakt , ze vedra jsou peklo . Na druhou stranu kdyz jedu v otcove aute s klimou castokrat se pristihnu jak mam chut ji vypnout otevrit okna a tak nejak trpet vedrem s autem . Souzneni 

- HORST
- Test driver
Uz to tu nekde bylo, jednou zkusis klimu a nechces jinak!!! 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
V tom prvni je napsano "multifunkcni volant", popravde receno nevim, co to je?
To jako ze jim lze zatacet? Pod pojmem "multifunkcni" si predstavuju ovladani radia, tempomatu primo na volantu. Coz ani jedno nema.
A ve druhem manualni i automaticka klimatizace a pritom tam je manualni, ti prodejci by meli alespon do toho auta vlezt, aby uvedli vybavu, to je hrozny... Jako by prodavali rohliky

A ve druhem manualni i automaticka klimatizace a pritom tam je manualni, ti prodejci by meli alespon do toho auta vlezt, aby uvedli vybavu, to je hrozny... Jako by prodavali rohliky

- DOT
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zewl píše:V tom prvni je napsano "multifunkcni volant", popravde receno nevim, co to je?To jako ze jim lze zatacet? Pod pojmem "multifunkcni" si predstavuju ovladani radia, tempomatu primo na volantu. Coz ani jedno nema.
Multifunkcni volat maji obe dve , projdi si obrazky .
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
prosel jsem opet obe dve a opet multifunkcni volant nevidim. Vidim pouze ovladani radia pod volantem 

- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No nevím jestli se dá říkat ovládání radia pod volantem multifunkční volant 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no prave, presne o to mi tu jde.
- DOT
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Hadat se s vama nemuzu , to mi neprislusi . Vychazel jsem z toho , ze u opelu a skodovek se tomu tak rika . Cize u nich je volant multifunkcni , jakmile umi neco jineho nez troubit a otacet koly . Myslel jsem , ze to bude u fordu stejne .