http://www.petrol.cz/noviny/clanek.asp?id=10130

POZOR NA POPÁLENINY
 POZOR NA POPÁLENINY   

Jenom se o tom tolik nemluvi, dyz to neni ten mainstream. Pamatuju doby, kdy sem bral za 12kc...
 Jenom se o tom tolik nemluvi, dyz to neni ten mainstream. Pamatuju doby, kdy sem bral za 12kc...

tak, tak, stačí auto mírně upravit a jezdím na zbytky z jaderného odpadu z Temelína, tam se ho válí, chcete někdo přinést taky kousek?Wolf2 píše:maličko si rejpnu : VY JEŠTĚ JEZDÍTE NA BENZÍN A NAFTU ?????

sice to neprati k teme, ale da sa prihlasit.KUTAC píše:nemoze ho prihlasit na SK, kedze LPG prestavba musi byt robena na SK.

na celý nádrži je ten rozdíl zanedbatelný a hlavně, jestli je nějaká z těch levnějších benzinek o pár kiláčků dál, stejně to vyjde nastejno...
  na celý nádrži je ten rozdíl zanedbatelný a hlavně, jestli je nějaká z těch levnějších benzinek o pár kiláčků dál, stejně to vyjde nastejno... A manžel tuhle tankoval do Feldy a říká "šplejchnul jsem tam za 500,." a já mu říkám, "Já do fofina za tisíc, za pětikilo by v tý jeho nádrži ani nebylo cejtit"
 A manžel tuhle tankoval do Feldy a říká "šplejchnul jsem tam za 500,." a já mu říkám, "Já do fofina za tisíc, za pětikilo by v tý jeho nádrži ani nebylo cejtit"  

Vypadal, ze najezdi tak 2000km rocne
 Vypadal, ze najezdi tak 2000km rocne   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host