www.nehoda.cz - znáte to?
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
www.nehoda.cz - znáte to?
Tak jsem od kamaráda dostal odkaz na tuto společnost pokud máte nehodu a nejste jejím viníkem ale poškozeným. Jemu samotnému se tato událost stala, a měl velice dobrou zkušenost. Máte vy s tím taky nějaké zkušenosti? Já teda naštěstí neboural, ale co kdyby?
http://www.nehoda.cz

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no vypadá to zajímavě, jen se mi nějak nechce věřit, že za mě vše vyřídí a i auto zapůjčí grátis 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
V komerční sféře není nic zdarma.
Co myslíte, že se stane? V konečném důsledku to zaplatíme my všichni - pojišťovna přeci nebude škodná na svých tučných ziscích!
Takže to zaplatíme na zvyšujícím se pojistném.

Co myslíte, že se stane? V konečném důsledku to zaplatíme my všichni - pojišťovna přeci nebude škodná na svých tučných ziscích!
Takže to zaplatíme na zvyšujícím se pojistném.

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

galerie: zde
- Damon
- Test driver
Trošku mi to zavání tzv asistenčními službami.
U aut na leasing to Leasingové firmy to dle mého názoru neschválí. Mají dost často v podmínkách co a jak udělat v případě nehody.
Ale netvrdím že to nemusí být dobrá věc.
U aut na leasing to Leasingové firmy to dle mého názoru neschválí. Mají dost často v podmínkách co a jak udělat v případě nehody.
Ale netvrdím že to nemusí být dobrá věc.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No nějaké zkušenosti teď z posledních dnů jak někteří víte bohužel mám.Důležité je ale abyste byli poškozený. /a radši měli protokol od Policie/ v připadě ,že budete mít spoluúčast na nehodě nebo se zjistí ,že auto ,které vás nabouralo má jinou SPZ než VIN , přeražený VIN apod nebo není pojištěno apod.mějte se na pozoru.
1/odtah,auto k zapůjčení,není problém přistaví platíte jenom pohonné hmoty pojištění pokud ,byste způsobil nebo vám byla způsobena škoda neznámým pachtelem je 1% čili max. 1000,-Kč
2/musíte zdůvodnit potřebu auta ,důvod pro pojišťovnu/podnikání,nemocné děti apod./
3/Pokud máte vůz zánovní napíší za vás žádost o finanční náhradu /ztráta ceny vozu z důvodu nabourání/ jsou na to tabulky ,kde se to vypočítává ale moc od toho nečekejte.
Pro info půjčení Oktávky stojí na den 1490Kč bez DPH, když si to pronásobíte 20 dny,nedělají to zadarmo.
1/odtah,auto k zapůjčení,není problém přistaví platíte jenom pohonné hmoty pojištění pokud ,byste způsobil nebo vám byla způsobena škoda neznámým pachtelem je 1% čili max. 1000,-Kč
2/musíte zdůvodnit potřebu auta ,důvod pro pojišťovnu/podnikání,nemocné děti apod./
3/Pokud máte vůz zánovní napíší za vás žádost o finanční náhradu /ztráta ceny vozu z důvodu nabourání/ jsou na to tabulky ,kde se to vypočítává ale moc od toho nečekejte.
Pro info půjčení Oktávky stojí na den 1490Kč bez DPH, když si to pronásobíte 20 dny,nedělají to zadarmo.
- petnov
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Taky něco přikládám k dobru.Snad to nebudu nikdy potřebovat.
Asociace poškozenych.
http://www.asociace-poskozenych.cz/
Asociace poškozenych.
http://www.asociace-poskozenych.cz/
FoFo 1.6i 16V 74kW Trend,silver, kombi, r.v. 2004, můj druhý

FoFo 1.6i 16V 74kW Trend, Tm. Modrá, HTB, r.v. 1999, můj první

FoFo 1.6i 16V 74kW Trend, Tm. Modrá, HTB, r.v. 1999, můj první
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
koukám, že je to de facto to samé
no snad to nebudu potřebovat a pokud jo, tak si stejně nejspíš vzpomenu na moji pojišťovnu

no snad to nebudu potřebovat a pokud jo, tak si stejně nejspíš vzpomenu na moji pojišťovnu

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To určitě ano, ale pokud nebudeš viník máš nárok na vůz podobu opravy a půjčení náhradního vozidla . Ten ti nebude poskytovat ani platit tvá pojišťovna ale pojišťovna viníka dopravní nehody.Skubi píše:koukám, že je to de facto to samé![]()