Německá plechovka
- brava
- Junior
Německá plechovka
Chlapci, obdržel jsem jako jeden z diskuzních příspěvků na Moje auto.cz tento :
Milý pane... také jsem čerstvím majitelem FOFOII, mám combi, 1.6 Collection. Najero necelých 4000km. V autě je při jízdě hluk jak kdyby nemělo boční okna, motor řve jak dravá saň, a od rychlosti zhruba 130km/hod není v kabině slyšet vlastního slova ani sony rádio s MP3. Před tím jsem měl MEGANE II SEDAN a to byla léčba tichem oproti této německé plechovce. Z Hlučnosti jsem vělmi zklamaný.
S dodatkem,že je to příspěvek pro další diskusi.
Můžete poradit, co odpovědět? Děkuji.
Milý pane... také jsem čerstvím majitelem FOFOII, mám combi, 1.6 Collection. Najero necelých 4000km. V autě je při jízdě hluk jak kdyby nemělo boční okna, motor řve jak dravá saň, a od rychlosti zhruba 130km/hod není v kabině slyšet vlastního slova ani sony rádio s MP3. Před tím jsem měl MEGANE II SEDAN a to byla léčba tichem oproti této německé plechovce. Z Hlučnosti jsem vělmi zklamaný.
S dodatkem,že je to příspěvek pro další diskusi.
Můžete poradit, co odpovědět? Děkuji.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- Ponik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
že nech si fakt zavrie tie okna
jednoznačne to prehana...
posli mu tento odkaz..
http://www.motortv.cz/index.php?stranka ... lonu-cs-37

jednoznačne to prehana...
posli mu tento odkaz..
http://www.motortv.cz/index.php?stranka ... lonu-cs-37
- cage
- Pokročilý
Německé plechovky
Nevím ,ale vždy jsem si myslel ,že Ford je americké auto a né německá plechovka,no ale jinak jak už jsem tu někde napsal jednička(I) je jednička no a ty dvojky (myslím Fofo II) nevím nevím.

Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- cage
- Pokročilý
Německá plechovka
Jasně dělá se i v evropě,ale beru to jako ,že značka FORD je made in U.S.A
- Kvak
- Junior
- Jiri02
- Pokročilý
- killerhammer
- Test driver
moj nazor tiez poznate, fofo2 je najhlucnejse auto v nizsej strednej triedeJiri02 píše:Nepouzil bych sice prirovnani z toho prvniho prispevku, ale FoFoII je opravdu hlucny ... Oproti Peugeotu 307 rozhodne. Hodne lidi ma takovy nazor!

ten prispevok je samozrejme trochu prehnany, autora zjavne nove fofo2 velmi sklamalo, mal ist pred kupou na skusobnu jazdu

ja som bol tiez v podobnom psychickom rozpolozeni, ked som mal nabehanych okolo 2000-3000 km.
teraz uz mam nad 5000 a pomaly si zvykam

ale ten hluk nad 130km/h, ze je strasny s tym suhlasim, stale ma to serie

ale to tiez prejde neskor

nenadarmo sa hovori, ze clovek si zvykne na vsetko

- cage
- Pokročilý
Německá plechovka
se nedivím,já když jel po dálnici se Š120l 130 tak mě ten hluk taky sral 

- brava
- Junior
Jo
Jo,jo odkázal jsem ho na naše stránky (tedy tyto stránky) a napsal mu odpověď se svým pohledem na tuto věc.Ale neberu jeho názor jako názor člověka, který chce na Focuse II házet špínu. Koneckonců píše, že ho auto zklamalo v oblasti hučnosti. O jiných výhradách se nezmiňuje.
Člověka trochu zamrzí, když značka, které fandí , jiného zklamala, ale tak už to chodí a i to se stává.
Člověka trochu zamrzí, když značka, které fandí , jiného zklamala, ale tak už to chodí a i to se stává.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- cage
- Pokročilý
- killerhammer
- Test driver
Re: Jo
spravny krokbrava píše:Jo,jo odkázal jsem ho na naše stránky (tedy tyto stránky) a napsal mu odpověď se svým pohledem na tuto věc.Ale neberu jeho názor jako názor člověka, který chce na Focuse II házet špínu. Koneckonců píše, že ho auto zklamalo v oblasti hučnosti. O jiných výhradách se nezmiňuje.
tu ho spracujeme a ked sa to nepodari, tak ho aspon ukeciame aby ten novy focus predal za dobru cenu.
sak kto by preboha kupoval hlucne auto za drahe peniaze ???

- vcedula
- .
po vlastnej skusenosti musim povedat, ze problem je v gumach. Uz sa to tu parkrat pisalo a ja to mozem len potvrdit. Mal som spalene letne, ktore boli brutalne hlucnejsie ako terajsie zimne. Fakt, Fofo II je velmi citlivy na pneumatiky.
Hlucnost nad 130 teraz uz ani nevnimam. V pohode sa rozpravame, nie je problem. Predtym to bolo horsie. Nech napise, ake ma gumy. Moje Michelin Primacy, ked sa zodrali, tak hucali jak hovado. Ked boli este nove, boli uplne v pohode.
Hlucnost nad 130 teraz uz ani nevnimam. V pohode sa rozpravame, nie je problem. Predtym to bolo horsie. Nech napise, ake ma gumy. Moje Michelin Primacy, ked sa zodrali, tak hucali jak hovado. Ked boli este nove, boli uplne v pohode.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body