a stazuje sa mi na to hlavne manzelka
riadenie
- mirec_m
- Nováček

riadenie
mam focus rv. 2000 este len mesiac ale vsimol som si ze mi ide cele riadenie nejak tazko (teda o dost tazsie ako na fabii co som mal predtym)
ale ked vytocim volant napr v zakrute nazad mi ho vrati samo tak ako ma, nezadrhava sa, poradite mi niekto je to u fordov normalne?
- marek78
- Nováček

Re: riadenie
Ja mam pocit ze na Focusoch ide vo vseobecnosti tazsie riadenie ako na inych autach (myslis posilovac na volante predpokladam)mirec_m píše:mam focus rv. 2000 este len mesiac ale vsimol som si ze mi ide cele riadenie nejak tazko (teda o dost tazsie ako na fabii co som mal predtym)
a stazuje sa mi na to hlavne manzelkaale ked vytocim volant napr v zakrute nazad mi ho vrati samo tak ako ma, nezadrhava sa, poradite mi niekto je to u fordov normalne?
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: riadenie
JJ, ja ked som presadol z francuza, som myslel ze budem mat svalovku asimarek78 píše:Ja mam pocit ze na Focusoch ide vo vseobecnosti tazsie riadenie ako na inych autach (myslis posilovac na volante predpokladam)
Idu vazne tazsie ako na autach co som jazdil, ale to je len super, aspon vzdy viem kde tocim a mam odozvu
Pripomina mi to riadenie bavoraku
- mirec_m
- Nováček

- mirec_m
- Nováček

- marek78
- Nováček

Mal si hned kupit fofa, je vo vsetkom lepsi ako fabka a ako vravis nekradnu sa tak! Nie si niekde spod Tatier, tam ze sa vrece roztrhlo s kradezami fabiek a oktavok.mirec_m píše:si myslis ze kolko aut budem kupovatmarek78 píše:Focus je auto pre riadnych chlapov![]()
Zene kup radsej toho francuzav novembri som kupil fabiu o pol roka bola fuc tak som teraz presedlal na forda , menej sa kradnu a su spolahlivejsie
![]()
2 auta do roka stacia nemyslis
Daj vediet ci ti pomozu v servise,ale ja mam vsetko v poriadku a to riadenie ide naozaj tazsie, jednym palcom volant nepootocim
- mirec_m
- Nováček

- marek78
- Nováček

Tak nieco na tych podtatrancoch bude sakra, ale to by bolo diskusiu na inom vlakne....mirec_m píše:trafil si som z popradu![]()
ale corkli mi ju v piestanoch![]()
den na to co som ju komplet preservisoval (v poprade) , mozno nahoda mozno ...
ale teraz som spokojnyFF je zive, priestranne
moja druha obyvacka
No nech ti sluzi fofo,ja ho mam len 5 mesiacou ale spokojnost!