Mám problém s nesprávnym doťahovaním okna na vodičovej strane. Akoby okno nevedelo, kde je ten bod, v ktorom sa má dotiahnuť nahor, aby bolo okno úplne a správne zatvorené - pri zatváraní ide hore a keď sa zatvorí úplne, hneď pokračuje dole a zostane pootvorené v spodnej tretine.
Okno bežne neotváram, nedávno sa manželovi nechtiac otvorilo, keď si na dvere na tlačítka položil lakeť. A nešlo mu to na jedno stlačenie zatvoriť a "zatvára sa" tak, ako som popísala vyššie. Skúšali sme samozrejme aj niekoľkokrát pokus o re-kalibráciu.
Okno ide (takmer) komplet zavrieť, len to chce cvik - nejaký milimetrík tomu chýba, lebo pri jazde občas počujem šušťanie, ak je silnejší bočný vietor. Inak okno, zdá sa, tesní. Nevšimla som si ani pri daždi, že by niekde mohla do dverí, poza sklo, voda zatekať

Teraz bola aj batéria odpojená (mala som auto na výmene oleja atď, tak som ich v servise poprosila aj o premeranie batérie, ktorú teda trochu nabíjali). Manžel to potom využil na ďalší pokus o reštart a zase nepomohlo.
Skúsila som teda napojiť na Forscan. Zatiaľ to bol prvý pokus na mojom aute, celkovo druhý - najskôr som ho skúšala na manželovom, nestihla som toho veľa, musím prelúskať fóra.
A výsledok je na obrázku. Ešte by som chcela skúsiť inicializáciu DDM, ale predpokladám, že to zostane bez účinku kvôli tomu, že je chyba v elektrike. Vedeli by ste poradiť, na čo sa mám zamerať? Riešil tu už niekto niečo podobné?
EDIT: doplnené
Našla som túto web stránku, takže preštudujem postupy. Je to síce na Explorery, ale snáď ma to navedie vhodným smerom. Zatiaľ si to tu odkladám https://www.foexplorer.com/ford_explore ... -1310.html