Zdravím, koupil jsem mondeo které sice jezdí moc pěkně, ale někdy startuje až na více pokusů. Chyby na diagnostice (Delphi) nejsou. První jsem vyměnil palivový filtr, ale to nepomohlo. Nyní jsem vyměnil senzor tlaku paliva v railu (Topran), ale hned na palubním počítači vyskočila hláška engine malfunction (výměna proběhla při vypnutém klíčku)
A teď to zajímavé. Když na diagnostice smažu chybu motoru tak nastartuju, ale motor má velmi nepravidelný chod a chyba znovu vyskočí. Když chybu nesmažu tak sice motor jede v nějakémm nouzovém režimu, ale má čistý chod.
Je nějaká speciální postup na výměnu senzoru nebo bude špatný nový senzor (alternativní značky Topran)? Díky
1.8TDCI 92KW výměna senzoru tlaku paliva v railu
-
- Nováček
- oscaar
- Pokročilý
Re: 1.8TDCI 92KW výměna senzoru tlaku paliva v railu
Co hlásila diagnostika za kód?
Galaxy Trend-Business Edition 1.5 EcoBoost,118 kW, 2016, šedá metal. (Magnetic)
Transit Connect 1.8 TdCi 81 kw, r.v. 2010
Mondeo Sedan, r.v. 01, 1.8 Duratec HE, 81 Kw, Ghia, Silver
Focus kombi, r.v. 99, 1.8,85 kw, - prodáno
Transit Connect 1.8 TdCi 81 kw, r.v. 2010
Mondeo Sedan, r.v. 01, 1.8 Duratec HE, 81 Kw, Ghia, Silver
Focus kombi, r.v. 99, 1.8,85 kw, - prodáno
-
- Člen klubu
Ja som kupil rovnako FRP Topran na 1.6 TDCi. Hned po montazi chyba motora. Kod si nepamatam, bolo to s tlakom paliva. Live data ukazovali tlak +-200MPa (?) este pred startom.
Vidim, ze to nebola anomalia. Od tej firmy uz nic. Silentblok prevodovky vydrzal pol roka.
Vidim, ze to nebola anomalia. Od tej firmy uz nic. Silentblok prevodovky vydrzal pol roka.
-
- Nováček
Delphina ukazuje chybu P0191. Senzor jsem tedy vyměnil za původní a to se zdá v pořádku dle diagnostiky. Zkusím ho tedy reklamovat.
Šlo mi o to jestli není třeba zásah diagnostikou po výměně, ale asi je tedy nový snímač vadný
Šlo mi o to jestli není třeba zásah diagnostikou po výměně, ale asi je tedy nový snímač vadný