Těsnění světel
- slepik
- Nováček
Těsnění světel
Dnes jsem lepil těsnění světel..Staré jsem strhnul a nalepil nové a docela se mi to povedlo..když mi to půjde tak bude i foto.. 

- Přílohy
-
- P8070923.JPG (41.29 KiB) Zobrazeno 3818 x
1.6 16V Zetec 99/00 limited edition
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Těsnění světel
A tobě tak teklo?Že já je mám taky utržené,ale ani se neorosej.... 

- slepik
- Nováček

- bachar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- slepik
- Nováček
Koupil jsem v OBI samolepící gumovou lištu(rohovou)na lina.Potom oboustranou těsnící pásku.Když jsem strhnul tu starou gumu tak tam zůstal ten plast.Tak jsem pod něj strčil tu gumovou lištu(ta se přilepila na ten plast)ohnul a přilepilk oboustranému těsnění.A ještě trochu silikonu. Ale základ je ta lišta.Dám ti sem foto ,když budeš chtít..bachar píše:Ahoj. kde jsi sehnal to těsnění a čím jsi to lepil?Dost mě to zajímá poněvadž to mé je taky hrozné!
- roberto
- Junior
Dej foto jak to vypada pri otevrene kapote, neumim si to predstavit jak ze jsi to provedl...slepik píše:Koupil jsem v OBI samolepící gumovou lištu(rohovou)na lina.Potom oboustranou těsnící pásku.Když jsem strhnul tu starou gumu tak tam zůstal ten plast.Tak jsem pod něj strčil tu gumovou lištu(ta se přilepila na ten plast)ohnul a přilepilk oboustranému těsnění.A ještě trochu silikonu. Ale základ je ta lišta.Dám ti sem foto ,když budeš chtít..bachar píše:Ahoj. kde jsi sehnal to těsnění a čím jsi to lepil?Dost mě to zajímá poněvadž to mé je taky hrozné!
- LordMiras
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- bachar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jasně foto by bylo fajn.Díkyslepik píše:Koupil jsem v OBI samolepící gumovou lištu(rohovou)na lina.Potom oboustranou těsnící pásku.Když jsem strhnul tu starou gumu tak tam zůstal ten plast.Tak jsem pod něj strčil tu gumovou lištu(ta se přilepila na ten plast)ohnul a přilepilk oboustranému těsnění.A ještě trochu silikonu. Ale základ je ta lišta.Dám ti sem foto ,když budeš chtít..bachar píše:Ahoj. kde jsi sehnal to těsnění a čím jsi to lepil?Dost mě to zajímá poněvadž to mé je taky hrozné!
-
- Test driver
da sa to minimalne rozobrat..chlapi tu niekde dávali návod..LordMiras píše:Hele lidi a nevite jestli se da koupit a vymenit samotne sklo predniho svetla? Mam ho strasne osoupane odrene a zezloutle a druhe je jak onove a nove se mi kuli tomu ze je osoupane kupovat nechce cele je pry pekne drahe...nevite?
ale myslim, že tvoje svetlo by sa okolo 1000kc dalo zohnat...
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
určitě, nedávno se tu prodávaly za babku
dej si požadavek do sekce nákup a třeba se ti někdo ozve

dej si požadavek do sekce nákup a třeba se ti někdo ozve

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- FLA
- Zkušený
Ahoj, mohol by si prosim ta sem dat detailnejsie fotky, tiez si to neviem presne predstavit ako si to robil. Diky moc.slepik píše:Dnes jsem lepil těsnění světel..Staré jsem strhnul a nalepil nové a docela se mi to povedlo..když mi to půjde tak bude i foto..
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si to těsnění taky vyměnil...Koupil sem si těsnění(D profil)a chemopren.Tesnění bylo sice opatřeno oboustranou lepící páskou,ale chemopren je chemopren...Starý těsnění ještě trochu drželo na té plastové liště.Ta byla takovými cvočky chycená na plastové trny na světle.Nožem sem ty cvočky sundal a starou lištu sundal.Poté horní část očistil od bordelu a nanesl vrstvu chemoprenu.A nakonec ustříhl těsnění,přilepil,zabouchl kapotu a otevřel si pivko...

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: