Hned za katem díra, ta by šla vyříznout obdélník a dát záplatu. Navařit novej držák (nerez! Ford to udělal černý. Taky mi uhnil

). Samo pokud je kat ještě v pořádku. Pokud ne tak sehnat trubku a univerzální kat podle normy motoru, laciný polsko bych se bál že neprojde emisema..
Střední a zadní díl výfuku jsou na výměnu.. Dával jsem Polmo, pasovalo a 5 let vydržel, za ty prachy super kvalita i lepší než Bosal.
Spony dát kvalitní, matky poměděný (i když to je jedno beztak se to řeže). Spoje zatmelit tmelem na vejfuky.
Příruba u katu bývá vyrezlá, těsnění bylo nutný podlepit tmelem (pozor aby tmel nevylejzal dovnitř a nesypal se do katu!)
Levný silenty vydrží jen chvilku a trhaj se, nevíc se mi osvědčily šedý origo Ford. Sundavaj se zamáčknutím čepu do silentu sikovkama, ven z kastle se otočí o 90°, pomůže namazat vazelínou, radši silikonovou klasická může teoreticky narušovat pryž..
Na vaření je výborná přechodová nerez elektroda Boehler, jediný co na svodech vydrželo a nepraskalo..
Jo ty svody praskaj často - místo spoje 4 trubek do jedný. Smrdí do kabiny, míso bývá očouzený a nejlíp to je vidět za studena máznout mydlinkama a fouknout do vejfuku (stačí pusou, mel jsem nasazenej kus cykloduše) a krásně to bublá i z malý trhlinky.. Svody jsem si n aopravu vyndaval ven = mít nový těsnění.. na fotce pletenec vypadá novější, možná jsou nový celý svody nebo je měněnej jen pletenec.. Nedávat s opletem (drátěnkou) uvnitř (vyvaluje se, sype a padá to do katu), ale ten co má nerez vlnovcovou trubku uvnitř a "drátěnku" jen z venku..