vyliaty olej v kufru
-
- Test driver
vyliaty olej v kufru
musim sa vam "pochvalit" co sa mi stalo:
po vymene oleja v pondelok som si nechal litrovu flasku v ktorej bolo asi 9dcl oleja a ta sa mi samozrejme rozliala do toho koberca v kufry..neviete niekto ako ten olej z nej dostat..som fakt debil..
po vymene oleja v pondelok som si nechal litrovu flasku v ktorej bolo asi 9dcl oleja a ta sa mi samozrejme rozliala do toho koberca v kufry..neviete niekto ako ten olej z nej dostat..som fakt debil..
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Realife
- Junior
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Star opravdu není špatný.
Existují i silnější odmašťovadla jestli to máš hodně prolité, mrkni na net - Haro clean od firmy Met Pro, Techniclean od Castrolu, Saxin, ale i třeba Lars chemie Brno má dobré produkty. Ale musí to být vodní odmašťovadlo, ať to nepoškodíš.
Existují i silnější odmašťovadla jestli to máš hodně prolité, mrkni na net - Haro clean od firmy Met Pro, Techniclean od Castrolu, Saxin, ale i třeba Lars chemie Brno má dobré produkty. Ale musí to být vodní odmašťovadlo, ať to nepoškodíš.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
-
- Test driver
tak už to mam vo vani, nasipal som tam snad pol kila pracieho prasku ale problem je ze sa mi na tom mieste zacina oddelovat..to uz je jedno, hlavne nech to odmastim..
Naposledy upravil(a) chmelko dne 26.07.2007 23:23, celkem upraveno 1 x.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, co se ti zacina oddelovat. Az to budes mit odmastene a suche, tak to muzes slepit k sobe pomoci kontaktniho lepidla, napr. chemopren, ktere mezi vrstvy dostanes injekcni strikackou se silnejsi jehlou.chmelko píše:tak uýž to mam vo vani, nasipal som tam snad pol kila pracieho prasku ale problem je ze sa mi na tom mieste zacina oddelovat..to uz je jedno, hlavne nech to odmastim..
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Když se ti to nerozpadne, ještě to vymáchej v čisté vodě, jinak to nebude mít ten efekt. Pak možná zopakuj.chmelko píše:nieco ako nikto nechce vidiet v motore, vylialo sa mi tam toho pocitam minimalne 6-7dcl formula 5W-30 tak teraz testujem ake ma mazacie schopnosti![]()
bojim sa ,že sa mi nakoniec ten koberec rozpadne
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
kdyby to nepomohlo, tak zkus chemickou čistírnu. Mají tam na to speciální přípravky - odmašťovadla, které jinde neseženeš. My tam například dáváme čistit obleky po požáru - mastný dým, pokapané asfaltem, různými roztavenými umělými hmotami atd...staroch píše:Když se ti to nerozpadne, ještě to vymáchej v čisté vodě, jinak to nebude mít ten efekt. Pak možná zopakuj.chmelko píše:nieco ako nikto nechce vidiet v motore, vylialo sa mi tam toho pocitam minimalne 6-7dcl formula 5W-30 tak teraz testujem ake ma mazacie schopnosti![]()
bojim sa ,že sa mi nakoniec ten koberec rozpadne