Přeji příjemnou zábavu
http://www.youtube.com/watch?v=l6uGS5cI1io
Přesně moje řeč. Red Dwarf je best, sám jsem ho viděl tak aspoň čtyřikrát. Taktéž Hale and Pace mám stažený. Snad bych do party připojil ještě Black Adder nebo Halo, Halo. Je toho víc.zewl píše:Hale a Pace jsou borci!! Jejich styl humoru samorzejme musi clovek chapat, ale je to takovy ten pravy anglicky humor, neco jako Cerveny trpaslik![]()
Myslis scenu, jak Artus oseka vsechny udy rytire, ten lezi jenom jako trupik a vola na Artuse: "kam jdes zbabelce, to je jenom skrabnuti, nic mi neni"Lexie píše:Eee nejlepsi je Zlaty gral od Monthy-PythonsFokal píše:Jj musí to člověk chápat nona čt2 myslim dávali i Monthy-Pythonův létající kolotoč (snad je to správně) a ten byl ze všech nejlepší
Ale zivot Briana je tako coool
![]()
![]()
Jjjj, presne tohle, a pak jeste ten cerny rytir dodava "Priste ti ukousnu nohy"zewl píše:Myslis scenu, jak Artus oseka vsechny udy rytire, ten lezi jenom jako trupik a vola na Artuse: "kam jdes zbabelce, to je jenom skrabnuti, nic mi neni"Lexie píše:Eee nejlepsi je Zlaty gral od Monthy-PythonsFokal píše:Jj musí to člověk chápat nona čt2 myslim dávali i Monthy-Pythonův létající kolotoč (snad je to správně) a ten byl ze všech nejlepší
Ale zivot Briana je tako coool
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti