Focus vs Octavie
- Maca
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Focus vs Octavie
Prosím neukamenujte mě
Jsem rozhodnutý spíš pro FoFo I, ale musím přiznat že Oktavie ( oba kombi, r.v okolo 2000, najeto okolo 120t, ABS, Klima atd) mě při podobné ceně taky láká. Není tak hezká jako FoFo, to je jasný, ale u FoFo mě děsí hlavně koroze.....Proto bych vás chtěl poprosit o nějaký argumenty pro a proti. Je mi předem jasný, že argumenty pro FoFo převáží, ale i tak přivítám každý názor. 
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Koktavka vyhrava max tak batozinovym priestorom... Razvor ma vacsii FoFo=viac miesta vzadu, s kvalitou interierovych plastov je myslim FoFo na tom tiez lepsie. S tou koroziou asi vyhrava Kokta, ale najdolezitejsi je PODVOZOK a jazdne vlastnosti
Najlepsie ked sa zvezes a zbadas ten rozdiel hned... 
A hlavne Koktavky (nedajboze dieslova este) sa urcite viac kradnu ako FoFo (ak sa nemylim)
A hlavne Koktavky (nedajboze dieslova este) sa urcite viac kradnu ako FoFo (ak sa nemylim)
Naposledy upravil(a) TripleJay dne 25.06.2007 22:22, celkem upraveno 1 x.
- martinsk
- Pokročilý

- NEEO
- Test driver

-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne jsem mel vyhlidnutou oktavku, ale jizda v ni byla trosku takova zvlastni a navic ji znamemu par dni pred tim co jsem shanel auto ukradli. Dalsimu znamemu se tam neco pokadilo a zbavil se ji - prej nemelo cenu opravovat. Tak jsem to zavrhnul. Pak jsem koukal na Vectru, ale mela sezranej podvozek. Nakonec jsem narazil na FoFika a ten byl v asi nejlepsim stavu (z tech aut, ktera jsem po bazarech videl). Zatim si na nej nemuzu stezovat ...
- Maca
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teda, jak už jsem psal nahoře taky "zamilovanej" do FoFo, ale po tom co jsem pročetl téma koroze, jsem byl mírně zděšen.
Představa, že i FoFo II po dvou letech rezne mě docela vyděsila....Co jsem sháněl tak vělká část FoFo dotažených z D neměla třeba uplně kompletní servisku, takže s možnou budoucí výměnou u FoFo I by mohl být problém...
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Za Ochcávku bych Fofa neměnil, je hežčí, má lepší podvozek za stejný prachy seženeš lepší výbavu, nebo mladší!! Prostě cena versus kvalita, jednoznačně lepší u Fofa, ale jednu výhodu má Ochcávka a to dieslová!!! Můžeš do ní lejt co chceš a jede a jede!! Já kupoval mimo jiné diesel protože mám levnou naftu a teď jí leju jen do starý Fiesty, bojím se o čerpadlo!!! Mám tolik nafty že na ní jezdí celá moje rodina cca 5 aut a já s FOFO jezdim k čerpačce!!!

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Kadlik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nevím kde vybíráš... já koupil Fordíka před třemi týdny a Octavia ve srovnatelné výbavě, motorizaci, roku výroby a kilometrech vycházela o nehorázný peníze dráž. Sice mi oproti Focusu přijde na první pohled jako "kus auta", ale po zkušenosti s Favoritem a Feldou se Škodovek drobátko bojím (i když Octavia 2000 a výš je už asi o něčem úplně jiném).
- misakxt
- Junior

vyprávět ti o tom stejně nemá cenu.musíš se v tom projet aby si poznal rozdíl.samozřejmě nemyslim s nějakym pakem co tě sveze po silnici před bazarem a ukaže ti jak to hrabe ze studenym motorem
.jak řikaj kolegové FOFO je prostě FOFO..vochcávka zůstane pořád jenom vochcávkou.pokud seš trochu požitkář tak si FOFO zamiluješ 
Focus 1.6 74kW 3dv silver Trend od 7.1.2008
Fiesta 1.3 LPG
Felicia 1.3 LPG
Fabia 1.4 LPG
Fiesta 1.3 LPG
Felicia 1.3 LPG
Fabia 1.4 LPG
-
čajda
- Test driver

Já jak kupoval fofo tak fabia ve stejne výbavě byla vyšší cena u fabky v tom bazaru. Jsem velký patriot, nemám rád američany, ale koupil jse, ford a ne škodovku.Kadlik píše:Nevím kde vybíráš... já koupil Fordíka před třemi týdny a Octavia ve srovnatelné výbavě, motorizaci, roku výroby a kilometrech vycházela o nehorázný peníze dráž. Sice mi oproti Focusu přijde na první pohled jako "kus auta", ale po zkušenosti s Favoritem a Feldou se Škodovek drobátko bojím (i když Octavia 2000 a výš je už asi o něčem úplně jiném).
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Číst pořádně....jinajma slovama jsem napsal to stejný co Ty!!!Kadlik píše:Nevím kde vybíráš... já koupil Fordíka před třemi týdny a Octavia ve srovnatelné výbavě, motorizaci, roku výroby a kilometrech vycházela o nehorázný peníze dráž. Sice mi oproti Focusu přijde na první pohled jako "kus auta", ale po zkušenosti s Favoritem a Feldou se Škodovek drobátko bojím (i když Octavia 2000 a výš je už asi o něčem úplně jiném).
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
No máš pravdu... aještě se budu čertit v tomhle vedru!!misakxt píše:to neřeš
- Kadlik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: