Ahoj
Ráno když to natočím byť s trápením výše popsaným tak výfukové plyny jsou čisté . Žádnou naftu necítím ani málo . ( Ano právě pod 5 C se v autě aktivuje bufík ) a ten mini výfuk kouří tak minutu . Auto startuje tak blbě po delším stání teplota myslím nemá vliv takový start že nažhavím a chytne – chcípne to dělalo i v – 15 C . To relé slyším cvakne .
Já jsem to auto koupil na podzim v DE u prodejce fordu někdy v pátek odpoledne . Bohužel značky převozní šly řešit až v pondělí . V to pondělí jsem ráno měl problém se startem . Jak jsem psal palubka psala dojezd 0 myslel jsem že došla nafta . Dolil jsem 5L nastartoval to ten prodejce dým byl a hodně černej . Dojel jsem 1000 km domů se spotřebou 5,5 l to už jsem tankoval vervu . Auto dal do garáže nabil Aku. Na Jaře o5 . A problém se startem zůstal .
Jak jsem psal teď jsou výfukové plyny ok // Emise poctivě prošly OK.
Zkusím změřit ty žhavičky kde je ta propojka ? Potřebuji trochu navést .
Když to musím nastartovat přes plyn.pedál tak ten chod není dle mě čistý žádný kravál ale klidný chod to není / rozhodně ne jako po jízdě . Auto je svižný spotřeba ok . Víte to je můj první diesel . Proto nemůžu posoudit a píšu všecko sem . Samozřejmě zkusím to nahrát ráno co to dělá / Já chtěl dneska ale co byste řekly ? Zákon schválnosti auto naskočilo hned
Psal jsem Fokimu zda by se mě na to podíval i bych tu cestu do ČB 350 km vážil .
Auto má 251 tisíc celý čas vyplněná serviska servis vždy ve fordu . A němec se staral .
Aktuálně jsou na autě komplet nové filtry , náplně + od vlnovce komplet výfuk . ( němec tam dodal Twintec filtr pevných částic ) ten jsem demontoval pří výměně výfuku .