přezka bezp. pásu
-
- Nováček
přezka bezp. pásu
Nazdar chlapi,
mám problém v tom, že na zadním sedadle za spolujezdcem mám obráceně přezku bezpečnostního pásu.
Abych to vysvětlit. Představte si, že pás nepoužijete a on je "napnutej" přes sedačku. Normálně je přezka nad ním.
Ostatní pásy tak mám. Ale jen tady, na tom jednom místě, je přezka schovaná přes pás.
Původně jsem si myslel, že sundám plast pod oknem a pokusím se nějak rozebrat mechanismus navíječe pásů, abych tu přezku mohl otočit.
Ale řekl bych, že se stala chyba při výrobě pásu a je to na výměnu celého kusu.
Jestli se pletu a jde to nějak elegantněji vyřešit,budu vám vděčný za podněty a rady.
mám problém v tom, že na zadním sedadle za spolujezdcem mám obráceně přezku bezpečnostního pásu.
Abych to vysvětlit. Představte si, že pás nepoužijete a on je "napnutej" přes sedačku. Normálně je přezka nad ním.
Ostatní pásy tak mám. Ale jen tady, na tom jednom místě, je přezka schovaná přes pás.
Původně jsem si myslel, že sundám plast pod oknem a pokusím se nějak rozebrat mechanismus navíječe pásů, abych tu přezku mohl otočit.
Ale řekl bych, že se stala chyba při výrobě pásu a je to na výměnu celého kusu.
Jestli se pletu a jde to nějak elegantněji vyřešit,budu vám vděčný za podněty a rady.
- lubec
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ak to nepojde inak, tak skús vrakáč, ja som ho kúpil za 500,-kč.
Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
-
- Nováček
Pohodlí při opírání??couddy píše:v audi a4 avant rv. 99 to bylo taky tak. je to kvuli pohodli pri opirani a manipulaci. dotazem na prodejce jsme se to jako rodina dovedeli....
To ti fakt někdo tvrdil?

Jde o to, že jsou ty pásy překroucený,když tam píchnu autosedačku.
No a to by právě bejt neměly, údajně kvůli správně funkci zachycení při nějakém karambolu.
-
- Nováček
Pohodlí při opírání??couddy píše:v audi a4 avant rv. 99 to bylo taky tak. je to kvuli pohodli pri opirani a manipulaci. dotazem na prodejce jsme se to jako rodina dovedeli....
To ti fakt někdo tvrdil?

Jde o to, že jsou ty pásy překroucený,když tam píchnu autosedačku.
No a to by právě bejt neměly, údajně kvůli správně funkci zachycení při nějakém karambolu.
-
- Zkušený
-
- Nováček
No právě, mě to taky vrtá ve škeblicouddy píše:dyt jo ja vim, jak to vypada. ve fofo to nemam, ale audina to mela. tvrdil nam to. nevim, jestli aby to tam neplandalo, nebo co.ale zapinat to slo a bylo to prekroucene jen ve vrchni casti, nejak spontane. nevim. bud prodejce okecal vyrobni chybu a nebo jsem nepochopil proc to tak je...
-
- Zkušený
-
- Nováček
couddy píše:napadlo me a neda se to vysvetlit tak, ze je sice opacne, ale jak ji chytis, tak vlastne po zacvaknuti je dobre?? nevim ale ten pas se musi tak jak tak zkroutit, at je prezka kdekoli.ps nikdy jsem tam nesedel, tak nevim. a nenut me jit to vyzkouse
![]()
![]()
Právě že je výrazně překroucená a u autosedačky, kvůli který to řeším, je to celkem znát a dost mě to znervózňuje.
Jinak, když je přezka nahoře, nemá se ti kde překroutit.

- Ahmed
- Test driver
-
- Nováček