Předem se omlouvám.
určitě se tu najdou témata kolem chcípání motoru,altíku atd.
Bohužel jsem z toho tak vynervovanej,že bych se v tom ztratil a v závěru věděl prd....
Popřípadě mě někdo prosím nasměrujte nebo přesuňte...
Před svátky jsem měl problém s dobíjením,občas svítila kontrolka akumulátoru až nakonec došlo k uplnému vybití baterky.
Nechal jsem si to opravit a nabít baterku,prý problém v altíku(uhlíky)
3 dny jsem normálně jezdil,čtvrtý den mi auto chcípno po vyšlápnutí spojky do zatáčky ale šlo nastartovat.Dnes,tedy pátý den po opravě se mi to stalo znovu a asi o 15 minut později auto zdechlo zase a už nenastartovalo,ani se neprotočil startér.
Tímto tedy prosím o vše možné,co vás v souvislosti s popsanými problémy napadne.
V rámci možností bych se na to buď podíval sám,nebo zkusil známého.Servis bych rád nechal jako poslední možnost po určitých zkušenostech

S autem jinak problémy nejsou,občas blbne tachoměr(podle všeho čidlo rychlosti),nestahuje okno u řidiče a malá díra ve svodech..
Co napadlo mě jako uplného laika.. pojistky,baterka sama o sobě(altík by dobíjet měl,kontrolka nesvítí),někam to probíjí,tím pádem slabá baterka(ale startovat šlo i po 12ti hodinách stání)
Nemohlo se při opravě někde něco přerušit,odpojit,oholit?
Také jsem byl upozorněn,že bude časem potřeba vyměnit napínák a řemen...nějaká souvislost

Omlouvám se za romány ale chci to co nejlíp popsat...
Předem díky za rady