svýho ,,fouska,,

Neuměl by někdo poradit? Pokud tady toto téma už někde je, tak se moc omlouvám. Díky předem za rady
Díky za tip, taky mě napadl startér nebo něco okolo něj.vitut píše:Pokud jsi to jeste neudelal, vycisti nebo repasuj starter (podle stavu po rozebrani). Porid si diagnostiku za pak stovek (kabel ELM327) a zmer si otacky starteru a tlak v railu pri startovani. To by mohla byt cesta k uspechu ...
qwerton píše:se taky zkusím přidat s dotazem.... za cca poslední týden se startování podaří až na poněkolikátý pokus. Dneska se to nepodařilo vůbec, vymlátil jsem baterku. Tak jsem ji dal na nabíječku a odpoledne jsem to zkusil znova a auto nastartovalo na 3. točení, ale kontrolka žhavení si při otočení klíče ve spínačce rozsvítí jen cca na něco málo přes vteřinu (dříve bylo třeba 5-6 vteřin). Napadlo mě, jestli není zamrzlá nafta, ale bylo tu max 10 pod nulou a používám pravidelně aditiva... Večer už se mu zase nechtělo, ale na cca desátý pokus naskočil, tak jsme to jel projet na 50 km, cca 1,5 hodiny motor v provozu a cestou jsem natankoval na OMV a chtěl jsme dát i aditiva, načal jsem novou zimní plechovku a tam byl dobrej rosol, jsem se toho uplně lekl, jsem myslel, že aditiva jsou vždy v tekutém stavu, ale rosol mě zaskočil, takže jsem ho tam radši nedal (nebo je rosol normální? minulý rok to bylo vždy v tekutém stavu), ale koupil jsme premiovou naftu..... Baterka i žvavící svíčky jsou cca 5 let a 57 tis km po výměně.... Takže předpokládám, že to múže být obojí, možná i nějaké relé mě napadlo... No, kdyby měl někdo ještě nějaký nápad..... zítra jedu na test zátěže baterky, tak to možná bude první krok.... Jinak jak jste radili startér, tak to si moc nedovedu představit, když motor při startování točí, ale nenaskočí, tak že by to bylo startérem...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů