Prosím o radu u Mondea 2.0 TDCi
-
- Nováček
Prosím o radu u Mondea 2.0 TDCi
Dobrý den,
mám Mondeo 2.0 TDCi, rok 2004. Při studeném startu mi nepravidelně chodí motor, ale za chvilku (po zahřátí to přejde, běží normálně, startuje normálně) a kouří modře. Mám tam nové vstřiky i čerpadlo, vůbec nevím čím to může být. Na pár stránkách jsem se dočetl, že to může být baterkou, tak jí zkusím zítra vyměnit, najezdil jsem s tim prd, takže se baterka ani nestačila dobít. Nevíte někdo? Díky
mám Mondeo 2.0 TDCi, rok 2004. Při studeném startu mi nepravidelně chodí motor, ale za chvilku (po zahřátí to přejde, běží normálně, startuje normálně) a kouří modře. Mám tam nové vstřiky i čerpadlo, vůbec nevím čím to může být. Na pár stránkách jsem se dočetl, že to může být baterkou, tak jí zkusím zítra vyměnit, najezdil jsem s tim prd, takže se baterka ani nestačila dobít. Nevíte někdo? Díky
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu u Mondea 2.0 TDCi
Jak dlouho a moc modře? Natoč video... baterkou to nebude, když to startuje normálně.
-
- Nováček
chviličku, po ujetí 100 metrů to přestane. Nepíše to žádnou elektronickou chybu v počítači, to jsem napíchlé měl. A je to světle modré, bohužel auto nemám teď u sebe. Děkuji
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Bejt to v zimě, tak řeknu žhavičky...
-
- Nováček
bohužel to dělá teď přes léto, vůbec nevím co s tím....
-
- Nováček
tak už jsme na to asi přišli. 3 z těch vstřikovačů mají normálně kody na sobě a jsou nakodovane dobře, ale ten čtvrtý vstřikovač nemá na sobě žádný kod, tím pádem není zkodovaný. Nevíte někdo kde někdo k tomu vstřiku přidělí kod, abych to pak mohl zkonfigurovat s ostatními? Děkuji
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jedine nekde v Delphi servisu...