teplota motora
- berki
- Nováček
teplota motora
Pri vyssich otackach ...(jazde do kopca) sa ukazovatel teploty motora priblizuje k cervenemu polu,netrva to dlho a zas sa vrati asi do stredu. Do cerveneho pola sa vsak nikdy nedostane,len kolisa me. Je to normalne? Tak isto sa casto zapina ventilator chladenia. Mohla by pomoct vymena chladiacej kvapaliny? (Ford focus 1.6 16V r.v.99 )
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Re: teplota motora
Pouzij vyhledavani, resi se to tady na nekolika mistech a neni treba to probirat znova. Zvysovani teploty (tak se jmenujou i temataberki píše:Pri vyssich otackach ...(jazde do kopca) sa ukazovatel teploty motora priblizuje k cervenemu polu,netrva to dlho a zas sa vrati asi do stredu. Do cerveneho pola sa vsak nikdy nedostane,len kolisa me. Je to normalne? Tak isto sa casto zapina ventilator chladenia. Mohla by pomoct vymena chladiacej kvapaliny? (Ford focus 1.6 16V r.v.99 )

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: vdaka
Takze to bylo zavzdusneno, vznikaly tam vzduchove bubliny.berki píše:vdaka,precital som si odkazy k tomu.problem je uz vyrieseny.focusa som totiz kupil nedavno (dovoz z ITA) a bola tam neriedena chladiaca na -80 stupnov.zriedil som to a teraz je teplota motora OK.
diik
Zajimave, ze v Italii cekaji vetsi mrazy jak na Sbiri.