Mám problém, v pondělí, tj. jak byla ta sněhová kalamita se mi "povedl" ťukanec. Auto na kluzkém povrchu přestalo být ovladatelné a střetu už nešlo nikterak zabránit. (cca 40km/h) ve vesnici. Nebyl to příliš velký náraz, tak jsem doufal, že by snad mohlo být na mém autě vše v pořádku. Jenže opak je pravdou, až dnes jsem vyjel a zjistil nepříjemnosti. Je to zejména to, že uhnulo pravé přední cca o 5cm směrem ven a auto je tedy téměř neovladatelné. Jsem co se týče oprav atd. poměrně laik, ale nepochybně to má něco společného s přední nápravou, že? Má s tím prosím někdo zkušenost, či dokonce radu v čem přesně by mohl být problém. Popřípadě i cenové ohodnocení této srandy
Přední náprava?
-
Marek53
- Nováček

Přední náprava?
Dobrý den,
Mám problém, v pondělí, tj. jak byla ta sněhová kalamita se mi "povedl" ťukanec. Auto na kluzkém povrchu přestalo být ovladatelné a střetu už nešlo nikterak zabránit. (cca 40km/h) ve vesnici. Nebyl to příliš velký náraz, tak jsem doufal, že by snad mohlo být na mém autě vše v pořádku. Jenže opak je pravdou, až dnes jsem vyjel a zjistil nepříjemnosti. Je to zejména to, že uhnulo pravé přední cca o 5cm směrem ven a auto je tedy téměř neovladatelné. Jsem co se týče oprav atd. poměrně laik, ale nepochybně to má něco společného s přední nápravou, že? Má s tím prosím někdo zkušenost, či dokonce radu v čem přesně by mohl být problém. Popřípadě i cenové ohodnocení této srandy
Promáčknutý lem nad kolem (plech) mě štve také, ale s tím se dá fungovat... Děkuji za případnou radu.
FORD FOCUS kombi, DIESEL 1.8 TDCi Ghia 2001, tmavě modrá metalíza
- mouse
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přední náprava?
a co si třeba zajet nějdřív někam na geometrii ? a pak popřípadě do servisu na opravu, když seš jak píšeš laik, nic ve zlém, ale to bude pro tebe nejjednoduší, cena ? to různý
- lucky.jack
- Test driver

Re: Přední náprava?
Marek53: Ani snad nemá cenu podotýkat, že by bylo dobrý napsat co to je za auto
... protože tohle stejně takhle od stolu nikdo nevyřeší.
Zajeď co nejdřív někam na zvedák ať to okoukne někdo kdo má s auty zkušenosti.
Zajeď co nejdřív někam na zvedák ať to okoukne někdo kdo má s auty zkušenosti.
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm