mondeo nestartuje

Odpovědět
blondak198
Nováček
Nováček

mondeo nestartuje

Příspěvek od blondak198 » 15.03.2013 21:53

Zdravím mondáci mám problém:vlastním mondeo r.v.2003 automat 2.0 tdci 96Kw natankoval jsem naftu přijel jsem domů ráno chci nastartovat a nic nešlo to,tak sem to odvezl do servisu a tam mi vyměnili filtry a od té doby mi to nedrží otáčky při nastartování.Byl jsem s tím i na diagnostice a ta nic neukázala prý vše ok. Nastartuju a otáčky drží asi 4 vteřiny a pak klesnou a pak zase vyletí a najednou auto chcípne. když znova nastartuju a zařadím stupeň D tak se pomalu ani nerozjedu a hned to chcípne nedá se s tím vůbec rozjet když to nakonec rozjedu a jedu a otáčky mají víc než 2000 tak auto jede v pohodě neví někdo co to může být díky moc za rady

LeFort
.
.

Re: mondeo nestartuje

Příspěvek od LeFort » 16.03.2013 19:46

To je dost ošemetný, může to být cokoli - od zavzdušněné paliv.soustavy přes podávací čerpadlo, egr ventil, vstřikování...Tohle asi nikdo přes web nepozná, sežeň někoho s diagnostikou a uvidíš. Ještě mě teď napadá - pokud to začalo až po natankování, nenatankoval jsi nějakou sra.ku?
Fiesta ST 1.6 EcoBoost
Lancia k Coupé 2.0 20V turbo
Focus mk3 1.5 EcoBoost 6AT
ex:Mondeo mk3 2.0 TDCi

blondak198
Nováček
Nováček

Příspěvek od blondak198 » 17.03.2013 19:42

právě že na diagnostice to bylo a nic to nezjistilo prej.Tedka v sobotu jsem vypustil nádrž a nic

MiraMK
Nováček
Nováček

Příspěvek od MiraMK » 28.08.2013 21:29

Zdravím zdejší znalce,

chtěl bych se jen zeptat, chci teď mondáska trosku polecit,a posledni dobou pri studenem startu, se motor mirne rozvrnni, otacky kolisaji kolem 750-800,ale hned ustanou a drzi jak blbe..jen to trosku zarachoti..ale zarazilo me,ze se po startu rozsvitila kontrolka zhaveni,tak jsem vpnul motor,a jelo to uplne normalne,zkousel sem to i podtocene na trojku ctyrku petku a zadny nouzak pri zaberu..kdyz jsem minule zkousel zhavice(za tepla), tak zhavily vsechny stejne'sel do nich stejny proud, ikdyz byly venku vsechny zcervenaly podobne), nevite cim by to mohlo byt?chyceny vstrik?za tepla to neudela..a nekdy to i delsi dobu toci, nekdy zas na drc..nevim ani kdy tam byly menene zhavice,v zime to nastartovalo i v mrazech, mozna je vymenim zrovna vsechny..nema nekdo nejaky typ?

Odpovědět

Zpět na „motor - mondeo mk3 diesel“