Světlá výška ford focus
-
Světlá výška ford focus
Nevíte, jaká je světlá výška FF?
- lucky.jack
- Test driver
Re: Světlá výška ford focus
Jaký ff? Jaký kola? Jaký gumy?
-
- Nováček
FFII 1,6 benzín, 205/55R16. Mě by stačila nějaká informace o výšce předku (změřeno kdekoliv, přeměřím si tamtéž). Po výměně (prý originálních) předních pružin mi přijde FFII rypákem nahoru. A když to vidím na první pohled okem, tak to podle mě musí být o dost....takže minimálně těžiště v pr..li, aerodynamika v pr..li (bude pod tím vztlak). Jen by mě zajímalo, o kolik to skutečně je.
EDIT: případně by se mi ještě hodilo orientační info o sklonu karoserie (např. na přední částu prahu pod dveřma). FFII mi vždycky připadal, že má sklon lehce na předek....teď je to 100pro obráceně.
EDIT: případně by se mi ještě hodilo orientační info o sklonu karoserie (např. na přední částu prahu pod dveřma). FFII mi vždycky připadal, že má sklon lehce na předek....teď je to 100pro obráceně.
- miki21
- Test driver
Pokud se měnily jen na předku, tak se nediv. Ty zadní už budou unavené, takže čumák se zákonitě zvedne.
Těžiště se změnilo asi těžko, leda by ty nové byly o dost těžší, než ty staré.
A aerodynmika ,vztlak? Ale no ták, 1,6 ve ff2 není žádný letecký motor, tekže se neboj, na dálnici určitě nevzlítneš.
Těžiště se změnilo asi těžko, leda by ty nové byly o dost těžší, než ty staré.
A aerodynmika ,vztlak? Ale no ták, 1,6 ve ff2 není žádný letecký motor, tekže se neboj, na dálnici určitě nevzlítneš.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- MajklHe
- Člen klubu
To isté mam aj ja, momentálne vymenené zadné pružiny a tlmiče, nič nepomohlo, tak ide na go ešte zadná náprava a potom sa uvidí, spolujazdcov strana je práh v rovine, ale druhá je mierne na zadok, cca rozdiel medzi zadnými kolesami je 1cm...
- MajklHe
- Člen klubu
Co si všímam ostatné focusy každý stojí inak, jedny stoja rovno, iné naklonene na predok, že medzera medzi kolesom a blatníkov je stád 10cm