Naposledy upravil(a) foki dne 08.02.2006 11:41, celkem upraveno 3 x.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Poctivě jsem vybíral.....dlouho zvažoval....ta jednička je zajímavá...ale nakonec mě dostala trojka - fakt super. V tom provedení černá/bílá - v praxi by to mohla být třeba černá/stříbrná..
Když ten návrh vyhraje, tak bych možná poprosil autora, jestli by nepřidal další verze, protože jich určitě má víc...kdyby nějaká byla náhodou ještě dokonalejší v některých detailech.
Já jsem hlasoval pro jedničku,ale kokám na to pořád dokola a musím uznat,že ta trojka je asi vážně nejlepší.Koukal jsem na stránky FF různě po evropě a mají taky zajímavý loga,samolepky atd.Dokonce a čepice,trička,mikiny a nevím co ještě.Trojka je vážně dobrá.
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox Eibach,Green Twister....
ale musite brat v potaz i jednoduchost vyroby , nevim kdo by vytrhaval to auticko ( je to pekny ale pro vyrezaní dost slozitý) doufam ze se autor na me neurazi .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
A myslíš že to musí být nutně vyřezávané - co tak normálně tištěný, nebo jak tady někdo psal GELOVY, někde se poptat, ja to hned zkusím u nás jsou tu dvě tiskárny tak to prubnu - předběžně za zeptání nic nedám že jo - snad?!.
MASOX
FORD focus 1,6 16V SEDAN - 1999 GHIA brčál metla
Autor se určitě neurazí, protože to chápe . Ale jak už jsem psal, zjednodušit se to dá vždycky - nebo vyhodit.
Nebo by to taky mohlo být na průhledný folii nebo celý v oválu, byl to jenom okamžitej nápad - určitě se to dá dál ladit a tunit.
Ale stejně jsem z vás chlapi na měkko !!! Už mě dlouho takhle nikdo nepochválil .
Taky jsem myslel, že by se nevyřezávalo celý autíčko, ale bylo by to v oválu (kostce)...prostě by se vyříznul nějakej základní tvar, na kterém by bylo autíčko. Ten základní tvar by byl průhlednej, takže by to ani nerušilo..
To by nebylo špatný.Nebo jsou stroje který to dokážou natisknout a zároveň vyříznout. Musel bych se optat jak přesně to dělá a hlavně jak je to pak odolné vůči mrazu,vodě a tak.
Tak jsem zjištoval tu moznost udeláni samolepky - udajně to neni problem, muze byt i ta gelová - samozřejmě je podstatně dražší. Zakázky do 1000 ks jsou dosti drahé.
Možnost vyřezávaných vyloučily - zatím tedy u jedné tiskarny, druhou mě přepojila spojovatelka a marodí se tam.
Ale ono by i stačilo normální na okno ze vnitř do předem stanoveného rožku, aby jsme věděli kde máme hledat.
Foki myslíš že mohu poslat ještě jeden námět? - pošlu a záleží na tobě.
Chvilku trvalo než jsem se k tomu dostal a než jsem přišel na to jak se s programem pracuje.
MASOX
Vydíš to mě nanapadlo - že by se jim nic nelíbilo, ale je to fakt.
Tak posílejte posílejte ale urychleně hlasování za pár dní končí.
Jsem zvědav na radkuv vylepšený námět - volil jsem 3, ale čím víc se na to dívám tím víc se mi líbí třeba 7 nebo 8 - jen takový nápis, dle barvy auta. I když zase na druhou stranu tam mít siluetu FF taky dobrý nápad.
MASOX