hraje potichu při FM
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
hraje potichu při FM
Ahoj, z nějaké důvodu mi začalo hrát radio při poslechu FM cca o polovinu tiššeji než dříve, na cd a aux je hlasitost normální. Nevíte co s tím?
Ford Focus II Turnier 2.0 Tdci 100kW DPF Ghia 2006
-
- Pokročilý
Re: hraje potichu při FM
Zpozoroval jsem to taky, postupně na většině stanicí. Pak jsem se dozzvěděl, že se dělala nějaká úprava vysílání (nařízení zhora), tak to přisuzuji tomu...
- Anduril
- Test driver
Hmm..a to jsem si myslel, ze FF3 ma blbe radio. Tak pak uz to chapu. Pulka stanic, co posloucham, je hlasita a druha hraje potichu.. pekne na prd.
- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to díky nařízení - info třeba zde http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/zprav ... u--1140506 .. mělo by to údajně zabránit rušení mezi stanicemi.
Já si toho všimnul už začátkem prosince ( Rockmax
), psal jsem jim i do rádia a dostal jsem odpověď, že je to nařízení a že nejpozději od 1. ledna musí ztišit všichni.
Takže teď v tom může být bordel, někdo potichu, někdo nahlas.
Blbé je, že v nynějším stavu musím rádio zesílit, ale když přepnu na CD, tak to už zase moc řve a musím ztlumovat.
Já si toho všimnul už začátkem prosince ( Rockmax

Takže teď v tom může být bordel, někdo potichu, někdo nahlas.
Blbé je, že v nynějším stavu musím rádio zesílit, ale když přepnu na CD, tak to už zase moc řve a musím ztlumovat.

- Anduril
- Test driver
Jn, to je nejvetsi problem..neco je hlasite, neco potichu. No tak aspon uz vim, cim to je a prestavam poslouchat radio uplne. Stejne tam jsou same reklamy.
- lucky.jack
- Test driver
Některý stanice na TV to mají taky. Akorát, že televize mají automatický regulace hlasitosti - převážně při reklamách. U rádií to asi nebude ani nutný, když to teda mají od ledna všicni dát na stejnou úroveň 

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm