Razítko si nechte udělat v trafice, za 5-6 stovek máte "servisní historii" pořešenou a když nenápadně nakouknete na FZ , aby tam něco nerušilo, máte hotovo

Jak říkám- serviska bez ověření je kus papíru. Tahle je taky falešná...věřili byste?
Ano, to je dobré, s tím už jsem se taky setkal. Pán měl k FoFoI faktury a tabulku vytištěnou z excelu a bylo to přehledné a průkazné.Stanley_vy píše:Já jsem po zakoupení svého vozu přestal servisku vypisovat a vedu si tabulku v Excelu a schovávám si k záznamům faktury. Pokud bude budoucí kupce mého vozu rozumný, ocení to víc, než servisní knížku, která je sice ověřená, ale polovina údajů o voze do ní stejně prodejce neráčil zapsat.
Presne takto to robim aj ja.Stanley_vy píše:...vedu si tabulku v Excelu a schovávám si k záznamům faktury..
Ee, vyrobcovi sa hodi, ked kupis stocene auto, neurobis rozvod, zrusis motor, po takejto skusenosti pojdes kupit nove auto.VH123 píše:Připadá mi že výrobci ... Přitom jsou sami proti sobě, nebýt masivního (snadného) stáčení, spousta lidí by se skutečného nájezdu lekla a šli by do nového.
Doufam, ze nepoustim nejakou tajnou informaci, ale napr. PCM motoru VW takovy system ma. Ve skodovce se resi nehody vozu a pomoci fabrickych softwarovych nastroju umeji vycist data, na ktera se bezna diagnostika nedostane, napr. zaznam rychlosti vcetne historie, datova historie cidel a snimacu, aktivace prvku (priklad: casy aktivaci clenu behem narazu ve smyslu sekvence naraz - odpaleni pytlu - odpaleni predepinacu - spusteni asistencnich prvku - deaktivace a odpojeni) ...VH123 píše:... ale proč se do ŘJ nemontují třeba zákaznické obvody (zabezpečená distribuce výhradně pro fabriku) s jednorázově zapisovatelnou pamětí (existují - write once read many) do které by se propisovalo po bitech třeba každých 1000 km a kde by byl zároveň nepřepsatelným způsobem uloženo i VIN.
ano a vycist si to muze kazdy, kdo trochu rozumi programovani ... je nesmysl to "schovavat", radeji to opravdu udelat jako "write once" ... ale uz jsem se setkal s poptavkou po zmene i tohoto (a neni to problem: vypaji se pamet a da se misto ni nova ... jen to neumi kazdy)vitut píše:PCM motoru VW takovy system ma
Wolodyjowsski píše:tak tady: http://www.fordshop.cz/3-ostatni-zbozi/ ... izka-ford/
Razítko si nechte udělat v trafice, za 5-6 stovek máte "servisní historii" pořešenou a když nenápadně nakouknete na FZ , aby tam něco nerušilo, máte hotovo![]()
Jak říkám- serviska bez ověření je kus papíru. Tahle je taky falešná...věřili byste?
ZaQik píše:...a neni to problem: vypaji se pamet a da se misto ni nova ... jen to neumi kazdy
Rozumný kupec není. Dělám to totiž stejně - faktury plus XLS, nicméně kupec řeší CENU a pak CENU a nakonec CENU. Vše ostatní jde bokem. A pak je zde na fóru nově registrovaný uživatel a řeší vstřiky na 125 tis. km...Stanley_vy píše:Já jsem po zakoupení svého vozu přestal servisku vypisovat a vedu si tabulku v Excelu a schovávám si k záznamům faktury. Pokud bude budoucí kupce mého vozu rozumný, ocení to víc, než servisní knížku, která je sice ověřená, ale polovina údajů o voze do ní stejně prodejce neráčil zapsat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host