Vibrace...
- Honza
- Zkušený
Vibrace...
Máte někdo zkušenost,s odhlučněním,nebo odrezonováním interiéru?Tady v Olomouci jsou samý kostky a cesty na severní Moravě kam často jezním jsou jako tankodrom a ikdyž se snažím jezdit opatrně,tak mi vevnitř všechno drnčí a rezonuje,už mně to drtí,u předchozího auta to bylo to samý,asi po roce ježdění po Olomouci začalo všechno drnčet,ale tam jsem to nějak neřešil,protože to byla starší Mazda,ikdyž dobrá,pak mně jeden dobrák rozstřelil,takže nebylo co řešit.U Fokuse mně to ale štve a chtěl bych to nějak vyřešit.Jsou nějaké odhlučňovací,nebo antivibrační věcičky na tenhle problém???
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- Honza
- Zkušený
JOjo,uvolněnýho toho asi bude dost,musím se na to všechno podívat apodotahovat.Já jezdím po Olomouci denně,to drnčení se začalo projevovat postupně.Zpočátku jsem byl taky nadšenej,že mám v autě tichoučko,ne jako v tom předchozím,ale postupem času se to začíná ozývat....
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- neodees
- Junior
vlezl jsem zezadu pod auto a všiml si že je zevnitř do zadního nárazníku strčenej nějakej kus nějaké hmoty a je to přišroubený, ale ted je to volný a bouchá to, co to je?masox píše:No popravdě, párkrát jsem s FF po Olomouci jel a nějak jsem si nevšiml, že bych měl nějak zvýšenou hladinu hluku, nemáš něco uvolněný někde?
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Neni to takova nazloutla penova hmota jako vypln narazniku? Ja to snad nemam prisroubovane vubec, drzi to tam silou vuleneodees píše:vlezl jsem zezadu pod auto a všiml si že je zevnitř do zadního nárazníku strčenej nějakej kus nějaké hmoty a je to přišroubený, ale ted je to volný a bouchá to, co to je?masox píše:No popravdě, párkrát jsem s FF po Olomouci jel a nějak jsem si nevšiml, že bych měl nějak zvýšenou hladinu hluku, nemáš něco uvolněný někde?

- neodees
- Junior
jo., něco takovýho to je, ale je to uvolněný, nebude lepší to dát úplně pryč? nevím k čemu to stejně sloužíAhmed píše:Neni to takova nazloutla penova hmota jako vypln narazniku? Ja to snad nemam prisroubovane vubec, drzi to tam silou vuleneodees píše:vlezl jsem zezadu pod auto a všiml si že je zevnitř do zadního nárazníku strčenej nějakej kus nějaké hmoty a je to přišroubený, ale ted je to volný a bouchá to, co to je?masox píše:No popravdě, párkrát jsem s FF po Olomouci jel a nějak jsem si nevšiml, že bych měl nějak zvýšenou hladinu hluku, nemáš něco uvolněný někde?

- neodees
- Junior
- Ahmed
- Test driver
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Hurvajs
- Pokročilý
Mně vzadu taky něco drnčí, mám podezření buď taky na ten kryt pátých dveří nebo na zatahovací roletu. Budu si muset vlézt do kufru a nechat se někým povozit abych přišel na to, co to je, neskutečně mně to se...
Jo a jinak, já žádnou pěnovou hmotu v nárazníku nemám, mám tam jenom ten plast
Ale myslím si, jestli to nějakej chytrák při montáži tažnýho nějak "neupravil".
Nehodili byste sem někdo fotku, jak to u toho nárazníku vypadá? Výplň, uchycení atd. Já mám na spodku toho nárazníku v tom plastu dírky, vypadá to jako by tam měl být nějaký kryt, nebo že by za ty dírky měl být nárazník přichycenej k něčemu, ale ani jedno není. 

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat