mám vyhlednutého Focuse na časté cestování a příjemné svezení.
Prosím o Vaše názory, rady nebo doporučení na tento kousek?
Mám do toho jít?
Děkuji za Vaše odpovědi

http://www.tipcars.com/ford-focus/16-16 ... 72061.html
Ne, sežeň tu avizovanou servisku a PAK se uvidí!ikoala píše:Sezen VINko, pak se da rici vice.
Najezd je ale behem tri let realny, prodava to ofiko Ford dealer...
Takze klasika, sehnat technika a podivat se, zda to nebylo bourany a u nich opraveny...
Dvě deci oleje tj. 3,8 nebo 4 bych považoval až za tu poslední věc, která by mi vadila. Výrobci často uvádějí náplň "na střed", servis většinou plní k horní rysce, jsou rozpory mezi dokumentací výrobce a skutečností.ikoala píše:No ja se servisem jako takovym mam zkusenosti presne podobne, udelana prace asi ok, ale cena a jednani des. Treba u Fusiona, kam se vejde 3,8l oleje aje to tak uvedene i v etisu, tak bez problemu na fakturu dali 4litry. Uz k nim nejezdim, jezdim do Kreansu v Bohusovicich. Paradoxem je, ze Homolku mam 500m od baraku. Oproti tomu Homolka v Decine jednani super.
Přesně,je to tři roky starý takže by to mělo bejt minimálně 2x v servisu kvůli záruce.Wolodyjowsski píše:Ne, sežeň tu avizovanou servisku a PAK se uvidí!ikoala píše:Sezen VINko, pak se da rici vice.
Najezd je ale behem tri let realny, prodava to ofiko Ford dealer...
Takze klasika, sehnat technika a podivat se, zda to nebylo bourany a u nich opraveny...
.
Dobrá volbaSilver_1 píše:Dekuji![]()
Za spokojenost muze i toto forum kde jsem nabral mnoho informaci...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host