Akce nespokojených občanů
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Akce nespokojených občanů
http://www.ano2011.cz/ - zajímavá iniciativa co stojí za podporu 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Infinter
- Zkušený
Re: Akce nespokojených občanů
Babiš to rozeslal na firemní maily, tak se to ke mě taky dostalo.. Otázka je jaký to má úspěch po projevu VV. Nicméně je fakt, že bychom potřebovali druhou revoluci, tak třeba tohle je krok správným směrem..
- urquell
- Nováček
- Mufin01
- Test driver
Babiš nedávno označil korupční prostředí u nás "českým Palermem" a poté jsem četl článek v Reflexu s výmluvným názvem: "Žije uprostřed Palerma a sám je čistý?". Názor na tohoto člověka si zkrátka každý musí udělat sám.
- postak
- Test driver
Zrovna před chvílí jsem našel na webu http://www.ano2011.cz a poté jsem si řekl, že se podívám zde na foru, jestli to tady už někdo nedával a dal jsem hledat. Vidím, že to je 3dny, co to tady silverwolf hodil, takže je dobře, že nemusím zakládat nové vlákno.
Je na každém, jak to vyhodnotí, ale osobně si nemyslím, že ty odkazy co tady hodil urquell nemají nějakou vypovídající hodnotu. Nijak se neztotožňuju s minulým režimem a nechci dobu mých rodičů a jejich vrstevníků zlehčovat. Sám jsem normalizační dítě, dnešní třicátník, ale vím, jak spousta rodin a lidí v té době fungovala. Dobře, stály se fronty na banány a podobně, ale veskrze si lidi mohli stěžovat akorát na režim a že nemohli ven. Nějaká šílené příkoří se jim nedělo a měli se vesměs dobře. Znova upozorňuji, že se s tímto režimem neztotožňuji, aby mě někteří zle nepochopili.
Jen chci prostě napsat, že to, že byl pan Babiš v KSČ nemá pro mě vypovídající hodnotu. Byla tam spousta lidí jen jako a ti co tam nebyli, mohou nebo mohli být daleko většími sviněmi, ať už po revoluci nebo před ní.
Prostě každý ať si udělá obrázek sám. Navíc časopis Reflex, není to co býval, určitě tam je lobby, protože vychází pod nakladatelstvím Axel Springer, který vlastní jeden z nějakých kmotrů ODS. Tu vlastnickou strukturu přesně neznám, ani to jméno, ale tak nějak to prostě je.
Za mě, klidně pojedu přes celou republiku na ten Václavák
Je na každém, jak to vyhodnotí, ale osobně si nemyslím, že ty odkazy co tady hodil urquell nemají nějakou vypovídající hodnotu. Nijak se neztotožňuju s minulým režimem a nechci dobu mých rodičů a jejich vrstevníků zlehčovat. Sám jsem normalizační dítě, dnešní třicátník, ale vím, jak spousta rodin a lidí v té době fungovala. Dobře, stály se fronty na banány a podobně, ale veskrze si lidi mohli stěžovat akorát na režim a že nemohli ven. Nějaká šílené příkoří se jim nedělo a měli se vesměs dobře. Znova upozorňuji, že se s tímto režimem neztotožňuji, aby mě někteří zle nepochopili.
Jen chci prostě napsat, že to, že byl pan Babiš v KSČ nemá pro mě vypovídající hodnotu. Byla tam spousta lidí jen jako a ti co tam nebyli, mohou nebo mohli být daleko většími sviněmi, ať už po revoluci nebo před ní.
Prostě každý ať si udělá obrázek sám. Navíc časopis Reflex, není to co býval, určitě tam je lobby, protože vychází pod nakladatelstvím Axel Springer, který vlastní jeden z nějakých kmotrů ODS. Tu vlastnickou strukturu přesně neznám, ani to jméno, ale tak nějak to prostě je.
Za mě, klidně pojedu přes celou republiku na ten Václavák

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- urquell
- Nováček
jasně, že v KSČ byl kdekdo, to je pravda; ale u člověka rázně tepajícího nepravosti doby, který se staví do čela nespokojeného lidu, mi to nepřijde zas tak kosmetická záležitost
a proto mě taky bude zajímat, co ten pán dělal doposud
byznys s biopalivy, co si musí všichni účastníci fóra tankovat do nádrže, mu schválil kdo?
pásku ve fabrice na mě mu přestřihával kdo?
atd.
v tom, co se píše v tom prohlášení, má pravdu; proto jej taky podpoří lidi včetně známých osobností; ale zrovna od něj mi tato akce nepřijde věrohodná
a proto mě taky bude zajímat, co ten pán dělal doposud
byznys s biopalivy, co si musí všichni účastníci fóra tankovat do nádrže, mu schválil kdo?
pásku ve fabrice na mě mu přestřihával kdo?
atd.
v tom, co se píše v tom prohlášení, má pravdu; proto jej taky podpoří lidi včetně známých osobností; ale zrovna od něj mi tato akce nepřijde věrohodná
- Mufin01
- Test driver
Já nic proti iniciativě pana Babiše nemám. Jestli byl, nebo nebyl komunista, to je mi jedno, protože rudou knížku měl kadý druhý, kdo je dnes u moci a každý nový závan čerstvého vzduchu se může hodit na ten náš politický smrádek. Ale ty jeho řeči o zametání s korupcí mi přijdou stejně populistické, jako měly VV před volbami a jak ta partička dopadla. V tom článku na Novinkách je anketa, kde si 70% z 20-ti tisíc čtenářů myslí, že nový subjekt může zredukovat korupci. Tomu stejnému se věřilo i před nástupem VV do vlády a jak to dopadlo. To jsou lidi opravdu tak naivní?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze jim nic nezbyva , kazdej jen mluvi jak by nekoho defenestroval ale stejne se nic nedeje , protoze jednotlivec toho moc nezmuze a on je clovek ktery si to sam muze zaplatit cili zajisteni ho netrapi a pokud by spnil aspon cast tak by mohlo byt lepe .Mufin01 píše: To jsou lidi opravdu tak naivní?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
Jj dneska u snídaně jsem si zrovna na Babiše vzpomněl ,máma donesla z obchodu nepoživatelný makový štrúdl
.Pán vlastní mj. PENAM (pekárny ) a obchodní politikou zk*urvil veškeré pečivo v okolí ... Nevěřím mu ani dobrý den. Mluví dobře ale myslí to špatně 

Ford Focus Combi 1999 ,Zetec 1.8i 16V .
předtím Ford Focus Combi 1999,Zetec 1.8i 16V zničen zákeřnou Octavii
donedávna dárce použitelných dilů
předtím Ford Focus Combi 1999,Zetec 1.8i 16V zničen zákeřnou Octavii

- Mudr.Hematolog
- Nováček
Obchodnou politikou skurwil pecivo?
Aby sme sa mali vsetci dobre, tak by sme potrebovali najlepsieho norskeho strelca, lebo tie ksichty vo vlade su kazde volby rovnake
Pri sledovani tohto videa vam prajem pevne nervy
.... budete ich potrebovat ....je to so SK prekladom.
http://dotsub.com/view/01ad2718-073c-47 ... a72e199d55

Aby sme sa mali vsetci dobre, tak by sme potrebovali najlepsieho norskeho strelca, lebo tie ksichty vo vlade su kazde volby rovnake

Pri sledovani tohto videa vam prajem pevne nervy

http://dotsub.com/view/01ad2718-073c-47 ... a72e199d55
Naposledy upravil(a) Mudr.Hematolog dne 15.11.2011 11:02, celkem upraveno 1 x.
- SilverGhost
- Junior
Ukazuje se jasně jedna věc:
Dejte Čechům důvěryhodnou politickou stranu, která bude chtít řešit dnešní problémy, např. bojovat s korupcí, a úspěch má zajištěn. Současná klika má skupinu skalních zaslepených voličů, ale těch, co rádi budou volit někoho jiného nebo vůbec půjdou volit je mnóóhem víc
.
Babiš má peníze, aby mohl takovou sílu založit, není však podle mně dostatečně důvěryhodný, aby opravdu masověji uspěl.
Můj osobní pocit z takové iniciativy je následující: Nezdá se vám, že někdo, kdo se dostal "nahoru" bůhvíjak, má obrovský majetek a vliv je nyní zneklidněn tím, že by se to mohlo povést možná stejnými metodami zase někomu jinému a tím pádem ho v jeho pobytu nahoře ohrozit a přitom ho třeba obrat?
Dejte Čechům důvěryhodnou politickou stranu, která bude chtít řešit dnešní problémy, např. bojovat s korupcí, a úspěch má zajištěn. Současná klika má skupinu skalních zaslepených voličů, ale těch, co rádi budou volit někoho jiného nebo vůbec půjdou volit je mnóóhem víc

Babiš má peníze, aby mohl takovou sílu založit, není však podle mně dostatečně důvěryhodný, aby opravdu masověji uspěl.

Můj osobní pocit z takové iniciativy je následující: Nezdá se vám, že někdo, kdo se dostal "nahoru" bůhvíjak, má obrovský majetek a vliv je nyní zneklidněn tím, že by se to mohlo povést možná stejnými metodami zase někomu jinému a tím pádem ho v jeho pobytu nahoře ohrozit a přitom ho třeba obrat?
- tomason
- Test driver

hovno rozkradená budoucnost

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Takhle se to dela... jen zirejte a ucte se...
http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c ... oncil.html
http://www.lidovky.cz/protikorupcni-boy ... _domov_rka
http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c ... oncil.html
http://www.lidovky.cz/protikorupcni-boy ... _domov_rka
- tomason
- Test driver
není právě tohle manipulace
žádnej Babiš si tohle nevymyslel ...
"Tímto krokem se velice přiblížíme indikativnímu cíli, ke kterému se Česká republika zavázala, a to zajistit, aby bylo v roce 2010 uvedeno na trh minimální množství biopaliv ve výši 5,75 procenta z celkového množství pohonných hmot pro dopravní účely," uvádí důvodová zpráva, kterou má ČTK k dispozici. Požadavek EU musí Česko naplnit do konce příštího roku.

"Tímto krokem se velice přiblížíme indikativnímu cíli, ke kterému se Česká republika zavázala, a to zajistit, aby bylo v roce 2010 uvedeno na trh minimální množství biopaliv ve výši 5,75 procenta z celkového množství pohonných hmot pro dopravní účely," uvádí důvodová zpráva, kterou má ČTK k dispozici. Požadavek EU musí Česko naplnit do konce příštího roku.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI