Bouchání (něčeho) při řazení ?!

Odpovědět
Milan86

Bouchání (něčeho) při řazení ?!

Příspěvek od Milan86 » 11.09.2011 23:48

Ahoj kluci,

Asi třetí den zjištuji že pří rozjezdu a zařazení 1 dále 2 a 3 ( nejvíce ) a sešlápnutí spojky mi vždy dole něco bouchne, jako kdyby bylo něco přilepené a pak se to odtrhlo nebo o sebe prostě něco bouchne. Krostě při rozjedu sešlápnu spojku - zařadim a jak se vracim nohama proti sobě tak BUCH :) :?: :?:
Vůbec nevim co to múže být :shocked: Budu to dávat asi do servisu, jelikož mě to štvě hlavně v koloně, kdy furt řadíš a rozjíždíš se :dih:
Takže kdybyste někdo věděl o co může jít, pls napište a moc díky :nazdravi: :gott: :bravo22:

Fakt se to špatně vysvětluje :blee: :shocked:

ZonixX
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Bouchání (něčeho) při řazení ?!

Příspěvek od ZonixX » 12.09.2011 04:15

silentblok predniho ramene
Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10

ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200

Milan86

Příspěvek od Milan86 » 12.09.2011 08:34

Opravdu ?? Seš si jistej už s tim máš zkušenost a kolik taková nemoc stojí ?? :roll: :( A co s tím mam dělat ?? :shocked: Já myslel, že to je něco od převodovky spíše, když to dělá při řazení + spojka :wallbash:

DĚKUJU :palec_nahoru:

:wallbash: :wallbash: Jen co auto má už 2,6 roku, už se to začíná srát ... paráda ( Už bych do Focusu nešel a kor do nového a to říkám ze zkušenosti s tímto autem a kvalitou ) ... ale už to tu druhou půlku nějak dokopu snad a nebude se srá ... snad více věcí :dih: :wallbash: :blee:

Milan86

Příspěvek od Milan86 » 12.09.2011 16:38

ZonixX píše:silentblok predniho ramene
Ale asi máš pravdu, čtu to hodně po netu ted :shocked:

VIZ:

bouchání při rozjezdu

- Při rozjezdech, zejména prudších dopředu i dozadu se ozve od PP kola takové bouchnutí, silné kovové lupnutí.

- měl jsem tuhle závadu na peugeotu a dělalo to to stejné. Když se člověk rozjížděl, tak to bouchlo a dělalo to i při řazení na dvojku

- Tyhle rány znám, když sem měl vadný silentblok na převodovce :?: :?:

- měl jsem podobný problém akorát se mi ozývalo od LP kola, ráno jsem do auta skočil, rozjel a lup, ale pak celý den nic mimo couvání. Jelikož mám vyměněný celý spodek a uložení motoru jsem si říkal že to může dělat hadice na kapalinu která rezne a pak přibržďuje kolo, prostě přimáčklá destička na kotouči a nebo poloosa. Co čert nechtěl odešlo mi servo, vyměna a 3 dny po lupnutí ani památky. Po rozebrání serva bylo krásně vidět jak bylo na levý straně vyreznutý, jelikož to přestalo přičítám tento problém právě k servu. Samozřejmně u tebe to nemusí být stejný problém.

:wallbash: :dih: :shocked: :nixw: PŘIJDU SÁM NA TO, KDE JE CHYBA NEBO MUSIM DO SEVISU ?? :blee:

Milan86

Příspěvek od Milan86 » 14.09.2011 15:10

Je silentblok i na spojce ?? Dělá to, když pouštim spojku :wallbash: :nixw:

ZonixX
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZonixX » 17.09.2011 10:44

neni - jak poustis spojku do zaberu, tak se cely motor s prevodovkou ma tendenci tocit ve smeru otacek kliky.. nejak neverim, ze bys mel vymlaceny silentblok motoru na takhle mladem aute - kazdopadne, zajit s tim do servisu - nevim jak vypada uchyceni motoru na FF, ale treba na mem aute se daji silenty skontrolovat zespoda bez obtizi a je videt, jestli jsou vyzvejkane, pripadne utrzene
Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10

ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200

Milan86

Příspěvek od Milan86 » 25.09.2011 17:36

Ano chystám se a dám vědět a díky za rady :nazdravi: :bravo22:

Scooby
Junior
Junior

Příspěvek od Scooby » 27.09.2011 10:15

Jeste se to projevuje kdyz projedes zatackou, tak to taky bouchne ne?
-
Obrázek
"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+

Odpovědět

Zpět na „Focus - podvozek 2004 - 2011“