Mám pocit, že už se to tu někde řešilo. Nejspíš ti praskla pružina řazení. Ta je zespodu pod autem, myslím. Někde v těch místech kde začíná pod kabinou táhlo k převodovce.Blesk90 píše:Zdravám focusáci, mám FF I 1.8 TDDI a příjde mi, že mám volnější řadičku, především z prava do leva. Je to cca 3cm. Řazení jde ale normálně jako po másleTak se chci zeptat jestli je to normální a jestli nevíte, jak by se to dalo odstranit? (co je potřeba vyměnit a jaká je cenovka) Díky za odpověď.
Zipe 11---já bych pod auto/kabinu/ nelezl.zip11 píše:Mám pocit, že už se to tu někde řešilo. Nejspíš ti praskla pružina řazení. Ta je zespodu pod autem, myslím. Někde v těch místech kde začíná pod kabinou táhlo k převodovce.Blesk90 píše:Zdravám focusáci, mám FF I 1.8 TDDI a příjde mi, že mám volnější řadičku, především z prava do leva. Je to cca 3cm. Řazení jde ale normálně jako po másleTak se chci zeptat jestli je to normální a jestli nevíte, jak by se to dalo odstranit? (co je potřeba vyměnit a jaká je cenovka) Díky za odpověď.
Zkus pročíst tohle http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... azen%C3%AD
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů