no jo no, sikovny clovek. ale ked sa pozries na to, na com zaraba, tak to uz uplne v pohode nie je

ale ja mu nic nevycitam, ide mi len o to, ze funguje vo svete, ktory zariadil krizu, pretoze ide o svet nerealnych penazi, nerealneho tovaru...on len zdokonalil burzovneho maklera a ten jeho soft dokaze zanalyzovat ovela viacej informacii ako clovek a takto napriklad obchodvat s uspesnostou 99% (to som si vymyslel len ako priklad) oproti cloveku, ktory ma tuto uspesnost nizsiu.
a mas pravdu, ten asi nema potrebu korumpovat, aj ked pozri na m. romana. legalne zarobil na akciach cezu ako sef pocas 7 rokov 700 000 000 kc v cistom, plus plat a pod. a aj tak mu stalo za to sa zamiesat do skodovky plzen. pytam sa preboha preco? stalo mu to za to. bol prikladom uspesneho cloveka, ktory vela dosiahol a teraz si takto poserie reputaciu...ach jo

takze nikdy nehovor nikdy a myslim si, ze nikto nemoze na 100 percent povedat, ze je neskorumpovatelny (napriklad pokial ide o zdravie tvoje, alebo zdravie tvojich blizkych...).
treba vzdy mysliet na to, ze za prachy sa da kupit vsetko a tym myslim uplne vsetko.