Pomozte dárcovskou SMS lidem v Somálsku
- tomason
- Test driver
Pomozte dárcovskou SMS lidem v Somálsku
http://www.clovekvtisni.cz/index2.php?id=114&idArt=1793
http://zpravy.idnes.cz/letecky-most-zac ... anicni_btw
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- petulak
- Test driver
Re: Pomozte dárcovskou SMS lidem v Somálsku
Ted, nevím,jak si to mám vysvětlit.????

Doufám,že mě nenabádáš, těm fabrikám na děti,něco posílat??

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
-
- Zkušený
Pouze nakrmit tyto somálské děti nestačí.Neumějí se o sebe postarat a čekají pouze na pomoc v "venku".Přece donekonečna je krmit nejde.Jejich otcové bojují a matky rodí.Jediná pomoc, na kterou se jim vyplatí přispět, je veliká zásilka kondomů s obrázkovým návodem.
Kuga ST-Line X 2.5 Duratec Hybrid AWD Solar
- jimm
- Zkušený
Nenávidím když děti trpí a je jedno jestli to je cikán,černoch ,nabo somálec ale pomoc by jim měli radši instituce jako je evropská unie nebo osn nebo třeba i bankovní instituce,pořád lepší než strkat prachy těm uřvanejm řekům,který dostavají příplatek za to že přijdou včas do práce

Naposledy upravil(a) jimm dne 24.07.2011 00:08, celkem upraveno 1 x.
ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
- tomason
- Test driver
Oni ty děti nemůžou za to kde se narodily a že je tam hladomor,když tři roky nepršelo,tady kdyby tři roky nepršelo 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- miki21
- Test driver
Otázka je,kolik peněz z té SMS dostanou konkrétně ty hladové děcka.
Známe všichni,kolik dostali peněz z takových akcí lidi při povodních u nás a kolik se jednoduše"ztratilo"?
Je jednoduché natahovat ruku a říkat"dej",ale tyhle národy jsou na to zvykli a nedělají nic jiného,akorát,že se k nim dostane jen mizivé procento prostředků.Pokud vůbec něco.
Bohužel těmhle akcím nevěřím.

Známe všichni,kolik dostali peněz z takových akcí lidi při povodních u nás a kolik se jednoduše"ztratilo"?
Je jednoduché natahovat ruku a říkat"dej",ale tyhle národy jsou na to zvykli a nedělají nic jiného,akorát,že se k nim dostane jen mizivé procento prostředků.Pokud vůbec něco.
Bohužel těmhle akcím nevěřím.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- jimm
- Zkušený
Hrozně rád pomůžu hladovějícím dětem,ale jeďině přes červenej kříž,nikomu jinému nevěřím,kolik si vezme operátor za tu sms,min 20% s ceny a ty to mají určitě zapotřebí hrabat na pomoci jiným.Nezlob se tomasne ale já tomu taky nevěřím 

- tomason
- Test driver
Cena DMS
Cena DMS je 30 Kč, příjemce vaší pomoci obdrží 27 Kč.
Služba DMS probíhá na nekomerčním principu a respektuje zásadu minimálních nákladů na zajištění provozu. Rozdíl v částce pokrývá náklady operátorů, technického providera a zajištění služby ze strany Fóra dárců.
Potvrzení o daru je možné vyžádat u příjemce pomoci (neziskové organizace). Úspěšná realizace zaslání DMS je v takovém případě ověřována u technického zajišťovatele, případně operátora. Výše daru z jedné DMS je 27,-.
Do konce roku 2005 byla cena jedné dárcovské SMS 30 Kč plus DPH. Ve spolupráci s Ministerstvem financí ČR se podařila prosadit novela zákona o DPH, která vstoupila v účinnost od 1. ledna 2006. Díky tomu DMS stojí rovných 30 korun a částka, kterou obdrží nezisková organizace, je zcela osvobozena od platby daně z přidané hodnoty.
Ale vidím,že jste ty články vůbec nečetli,když ty lidé píšou že už tam jsou...
http://www.skutecnapomoc.cz/skutecne-pribehy
Hlavně že tady hlasujete o hovadinách typu dej hlas klikni atd,ale je Vám za těžko poslat blbou SMS za 30kč
Nikdo nikoho na dálku nepřinutí něco udělat ani Vás nikdo nenutí,slušně sem se pokusil požádat.
protože LHOSTEJNOST ZABÍJÍ
Cena DMS je 30 Kč, příjemce vaší pomoci obdrží 27 Kč.
Služba DMS probíhá na nekomerčním principu a respektuje zásadu minimálních nákladů na zajištění provozu. Rozdíl v částce pokrývá náklady operátorů, technického providera a zajištění služby ze strany Fóra dárců.
Potvrzení o daru je možné vyžádat u příjemce pomoci (neziskové organizace). Úspěšná realizace zaslání DMS je v takovém případě ověřována u technického zajišťovatele, případně operátora. Výše daru z jedné DMS je 27,-.
Do konce roku 2005 byla cena jedné dárcovské SMS 30 Kč plus DPH. Ve spolupráci s Ministerstvem financí ČR se podařila prosadit novela zákona o DPH, která vstoupila v účinnost od 1. ledna 2006. Díky tomu DMS stojí rovných 30 korun a částka, kterou obdrží nezisková organizace, je zcela osvobozena od platby daně z přidané hodnoty.
Ale vidím,že jste ty články vůbec nečetli,když ty lidé píšou že už tam jsou...
http://www.skutecnapomoc.cz/skutecne-pribehy
Hlavně že tady hlasujete o hovadinách typu dej hlas klikni atd,ale je Vám za těžko poslat blbou SMS za 30kč

Nikdo nikoho na dálku nepřinutí něco udělat ani Vás nikdo nenutí,slušně sem se pokusil požádat.
protože LHOSTEJNOST ZABÍJÍ
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- spanel
- Pokročilý
Ono je to těžké, já nejsem starý, ale začínám už něco pamatovat a již jako děti ve škole jsme se účastnili sbírek na děti v Africe. No, uteklo cca 40 let a nic se tam nezměnilo. Za ta léta jsem zjistil, že na kalašnikovy a hromady nábojů mají, ale děti jim tam umírají pořád, že peníze a hmotná pomoc končí ve většině případů v rukách kšefťáků a na černém trhu. Musí si konečně uvědomit, že mají dvě možnosti - buď položí kalašnikovy a začnou pro sebe a své děti něco dělat, nebo se budou dál vzájemně vraždit a jejich děti budou umírat. Já bych je podpořil v tom prvním případě, ale skoro 40 let mě bohužel utvrzuje v tom, že jedou stále v kolejích případu druhého. A uvědomuji si také, že i oni jsou částečně obětmi soupeření ideologií, ekonomických nadnárodních zájmů a politiky. SSSR, USA, Čína, ......
Do 3.5.2020 byl: FoFo II COMBI, 2006, 1.8 TDCi, 85 kW, Diamond White
- petulak
- Test driver
Už v roce 1963 jsem nosil do školy 3 KČS-- na hladovějící děti v Somálsku. /tenkrát to bylo povině/
A změnilo se tam něco od té doby???
Já mám 5 dětí a 7 vnoučat, tak že, to mám furt kam ty KČ dávat.

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- Hal9000
- Test driver
Je to smutný ale je to kapka v moři. Dokud se nepřestanou vyvražďovat a Afrika jako kontinent nezačne táhnout za jeden provaz tak to nemá moc význam. Tímto způsobem se nějací lidé zachrání, ale za rok můžou šlápnout na minu, zastřelí je desetiletý fracek s kalašnikovem.....Navíc je to takové kontraproduktivní. Nakrmí se a za pár let se dají k nějaké skupině a dostanou ten kalašnikov.....
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
- Radekjo
- Zkušený
Kam Ti ty tři kačky mám poslatpetulak píše:Už v roce 1963 jsem nosil do školy 3 KČS-- na hladovějící děti v Somálsku. /tenkrát to bylo povině/

Dvanáct hladových krků to už je jako polovina somálské rodiny

FM MKV 2,0 TDCI 15
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)

RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
- jimm
- Zkušený
Ach jo tomason ty jseš určitě dobrej chlap já tu sms pošlu ale jenom kvůli tobě,mám strach aby si něaká miss zase z toho neudělala nadaci aby si mohla zvětšit kozy.. 

- tomason
- Test driver
Jseš nejlepší
Já nejsem taky naivka a vím že to tam je na hovno,ale ty obrovské sucha momentálně zabíjí kondomy těm co ještě žijí nepomůžou.
Díky všem co pošlou,poslali

Já nejsem taky naivka a vím že to tam je na hovno,ale ty obrovské sucha momentálně zabíjí kondomy těm co ještě žijí nepomůžou.
Díky všem co pošlou,poslali
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI