Zdravím Vás,
Problém je doufám konečně vyřešen

Stálo mě to Cca 2otkč, kupu času a nervů

Nejprve byla vymeněna vaha vzduchu, kontrolka svítila dál, nesledovala navštěva servisu ford svitavy, kde udělali diagnostiku objednali egr ventil a mohl jsem odcestovat domů. Při další navštěvě ventil vyměnili proběhla diagnostika vše v pořádku a o5 jsem se vydal na cestu domů( jen připomenu mam to cca 3Okm..), ale vyměnou egru to nekončí po 5Okm kontrolka zase svítí, říkam si sakra tak kde je problém. Objednávám se a jedu o5 na diagnostiku kde je zavadou zase nedostanečný průtok, egr ventil. Tak si to tam cca 2 hodky nechali a vyčistili trubku od ventilu.

Že by to prý už mělo být na 1OO% v pořádku.

Ujedu onejch 5okm a kontrolka zase svítí... Tak nasleduje další navštěva. Diagnostika ukazuje o5 egr.

Nakonec to dopadlo tak, že auto jsem tam na 2dny odvezl. Oni rozdelali sání, rozkuchali vše co k tomu patří, vyčistili a kontrolka zatím dobrý

je to cca 2OOkm. Chlapík povídal že takto zanesený u SCI to ještě nezažil, že se s tím nějáký ten tkm najet musel. Tak ted otazkou zda to prodávající opravu vedel...Či nikoli?....A byla to jen kupa náhod?... Jen tiše doufám že s tím žádné další problémy nebudou
Jak bude chvilka nafotím black mondeo

Je po kompletním uklidu