Dvouhmotový setrvačník 1.8 TDCI
-
- Junior
Dvouhmotový setrvačník 1.8 TDCI
Za kolik se dá sehnat bezchybný dvouhmotový setrvačník 1.8 TDCI z vrakoviště? Kdy je třeba setrvačník vyměnit?
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Lopik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Lopik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Vodik
- Nováček
- opicak
- Junior
Tak na mě taky došlo. . Dnes ráno v pohodě - start, jízda. Kolem 11 jsem nastartoval a rachot od motoru na volnoběh, vibrace ve spojkovém pedálu, při rozjezdu a motoru v tahu vše v pohodě. V servise na 99,9% diagnostikovali smrt dvouhmotnostního setrvačníku. . Cena nového dílu ve Fordu 16.800,- + práce. . Jen jsem na sucho polknul. Nevíte někdo o lepší ceně na Ostravsku? Popřípadě Foki - co ty na to? Dá se sehnat setrvačník levněji? Řekněme nový? Je riziko použít setrvák z vrakáče? Servis (neznačkový) starší, popřípadě nový - v náhradě za originál moc nedoporučoval. Help - dovolená a Křivonoska se blíží a tohle je suma, která mě na nějaký čas totálně umrtví.
focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak to je mazec , kua nechcete už toho nechat, poslední dobou tu začínají převládat technické potíže
snad ti to dobře dopadne a Křivka bude zachráněna
snad ti to dobře dopadne a Křivka bude zachráněna
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Ahmed
- Test driver
Hledej, nekde jsem tady daval kontakt na mechanika v Kravarich. Pokud nenajde lepsi reseni, tak ma slusnou slevu ve Fordu. Kdybys to nenasel, tak mi napis sz.opicak píše:Tak na mě taky došlo. . Dnes ráno v pohodě - start, jízda. Kolem 11 jsem nastartoval a rachot od motoru na volnoběh, vibrace ve spojkovém pedálu, při rozjezdu a motoru v tahu vše v pohodě. V servise na 99,9% diagnostikovali smrt dvouhmotnostního setrvačníku. . Cena nového dílu ve Fordu 16.800,- + práce. . Jen jsem na sucho polknul. Nevíte někdo o lepší ceně na Ostravsku? Popřípadě Foki - co ty na to? Dá se sehnat setrvačník levněji? Řekněme nový? Je riziko použít setrvák z vrakáče? Servis (neznačkový) starší, popřípadě nový - v náhradě za originál moc nedoporučoval. Help - dovolená a Křivonoska se blíží a tohle je suma, která mě na nějaký čas totálně umrtví.
- opicak
- Junior
Tak číslo jsem našel a jsem domluvený na středu. Máš u mě na Křivonosce hodně velkýho panáka za dobrou radu.Ahmed píše:Hledej, nekde jsem tady daval kontakt na mechanika v Kravarich. Pokud nenajde lepsi reseni, tak ma slusnou slevu ve Fordu. Kdybys to nenasel, tak mi napis sz.
V Kravařích cena nového setrváku 7000,- Kč + cca 2000,- Kč práce.
Už jsem byl domluvený v KM servisu ve Vítkovicích, kde cena nového setrváku byla těch 16.800,- (fakt nechápu ten šílený rozdíl ) a za práci chtěli 4000,- Kč. Tak díky Ahmeda zůstane desítka doma
Teď už jen vydržet týden bez fofíka
- jamaka
- Test driver
A ty si myslis ze odkial ma ten mechanikus ten zotrvak? Urcite po zlave z Fordu Jasne ze od fy LUK, ktora je taktiez prvovyrobca pre Ford.opicak píše:Tak číslo jsem našel a jsem domluvený na středu. Máš u mě na Křivonosce hodně velkýho panáka za dobrou radu.Ahmed píše:Hledej, nekde jsem tady daval kontakt na mechanika v Kravarich. Pokud nenajde lepsi reseni, tak ma slusnou slevu ve Fordu. Kdybys to nenasel, tak mi napis sz.
Už jsem byl domluvený v KM servisu ve Vítkovicích, kde cena nového setrváku byla těch 16.800,- (fakt nechápu ten šílený rozdíl ) a za práci chtěli 4000,- Kč. Tak díky Ahmeda zůstane desítka doma
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- Ahmed
- Test driver
Na krivonosce bohuzel nebudu, ale urcite se sejdeme na srazu nekde v okoli. Ten clovek mi delal na aute uplne vsechno a bez jedineho problemu Prevaznou cast veci kupuje ve Fordu, hlavne mechanicke dily, ma tam cca 30% slevu, pak nejakou cast dilu, co se osvedcila, dava od jinych vyrobcu. To uz se ho zeptej, co to je za znacku, atd. Zaruku ti da urcite tak jak ma byt, takze si myslim, ze neni co resitopicak píše:Tak číslo jsem našel a jsem domluvený na středu. Máš u mě na Křivonosce hodně velkýho panáka za dobrou radu.Ahmed píše:Hledej, nekde jsem tady daval kontakt na mechanika v Kravarich. Pokud nenajde lepsi reseni, tak ma slusnou slevu ve Fordu. Kdybys to nenasel, tak mi napis sz.
- opicak
- Junior
Tak právě jsem dorazil z Kravař a fofo JEDE . Oprava jeden den, 15.100,- Kč - setrvačník, lamela, ložisko spojky, práce. Setrvačník měl dost a doprasil i lamelu s ložiskem. Muselo se měnit všechno. Hodně přijemný chlap, solidní jednání - vadné díly mi předal a ukázal co bylo v prd.... (tohle nepsané pravidlo se mi i ve značkovém servisu stávalo spíše vyjímečně). 2 roky záruka. Byla to pálka,ale jsem spokojenej. A ještě jeden postřeh (někde to tu psal i Foki) - vrzání a pískání, které jsem na 100% považoval za zvuk z vyběhaných kladek řemene a chystal se je měnit, zmizelo!!!. Ne všechny pískající pazvuky jsou od kladek. Asi pohvízdávala spojka o setrvák.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
takže pro ty co nechtějí do značkového servisu a mají to do Kravař blíž než k Fokimu je to vynikající zpráva
hned si poznačím číslo jen co ho najdu, páč člověk nikdy neví
hned si poznačím číslo jen co ho najdu, páč člověk nikdy neví
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car