pískání od palubky
- myki
- Nováček
pískání od palubky
Ahoj lidi,
mám problém, někde z míst od palubky, možná z větráků, spíš nalevo od volantu se mi občas ozývé divné slabé pískání. Spolujezdec to většinou ani neslyší. Je opravdu jen slabé a s puštěním větráku to nemá nic společného. Zvuk je slyšet i když je vypnutý. Nemyslím si ani, že by zvuk pocházel z venku. Nesetkal jste se někdo s podobným problémem? Může to mít něco společného s filtry?
Díky za radu.
mám problém, někde z míst od palubky, možná z větráků, spíš nalevo od volantu se mi občas ozývé divné slabé pískání. Spolujezdec to většinou ani neslyší. Je opravdu jen slabé a s puštěním větráku to nemá nic společného. Zvuk je slyšet i když je vypnutý. Nemyslím si ani, že by zvuk pocházel z venku. Nesetkal jste se někdo s podobným problémem? Může to mít něco společného s filtry?
Díky za radu.
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Něco podobného taky občas slyším. Je to strašně slabé pískání, které slyším převážně když pustím plyn, když dojíždím třeba ke křižovatce. Jakmile přidám plyn tak už to není slyšet, myslím si že to přehluší hluk motoru. Nikterak to zatím neřeším, vůbec nemám představu co by to mohlo dělat. Ventilátor jsem taky ykoušel vypnout-nemá na to vliv.
Beri
Beri
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- myki
- Nováček
- Bery
- Junior
A nemohlo by to být rádiem??? Já jsem si dal jiné(nejsou zcela perfektně odizolované dráty) a taky mi to píská z přístrojovky,a je to tím rádiem!!!! Když se přidávaj otáčky tak se pískání zesiluje a naopak(dokuď to nepřehluší motor nebo vzduch)
Nic jiného mě nenapadá 

Fíkus 2.0
16v
130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ruseni se mozna dostava pres napajeni. Dostane se koupit odrusovaci clen.Bery píše:A nemohlo by to být rádiem??? Já jsem si dal jiné(nejsou zcela perfektně odizolované dráty) a taky mi to píská z přístrojovky,a je to tím rádiem!!!! Když se přidávaj otáčky tak se pískání zesiluje a naopak(dokuď to nepřehluší motor nebo vzduch)![]()
Nic jiného mě nenapadá

-
- Nováček
Zdravím, můj FoFo si taky občas tak lehounce, téměř neslyšitelně, popískává. Ostatní v autě to neslyší, ale já jo. Ozývá se to jakoby od nohou řidiče.
Co jsem zjistil, tak to souvisí s volantem. Když jedu a lehounce cukám volantem, tak si to popískává do rytmu. Náhodně to popískává i když si s volanem nehraju - jak je nerovná silnice, tak občas se samozřejmě volant cukne sám o sobě... víc budu řešit až na jaře...
Co jsem zjistil, tak to souvisí s volantem. Když jedu a lehounce cukám volantem, tak si to popískává do rytmu. Náhodně to popískává i když si s volanem nehraju - jak je nerovná silnice, tak občas se samozřejmě volant cukne sám o sobě... víc budu řešit až na jaře...
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: