Co jsme to za národ???

Moderátor:phofy
Odpovědět
jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Co jsme to za národ???

Příspěvek od jakub.sampon » 07.05.2011 00:18

Tak vážně nechápu co jsme to za národ a kam až šahá mentalita někteřích jedinců,o co jde?
Byl jsem vyvenčit 2 vlčáky a jednoho labradora, tak jdu po polní cestě naprostá tma nikdo nikde,při cestě zpátky slyšim dva mužské hlasy asi 50metrů od sebe tak volám psi ,no a ty už byli někde ve předu takže nepřišli,a pak jak se blížím k těm chlapům tak volám na psy at dou ke mě,tak poslechli a ten jeden zavolejte si ty psy a já:mě je to jedno at vás klidně snědí(slušně),a on nic byl ticho a ten jeho kamárd já vám ty psy klidně zastřelím,tak já fajn zavolám policii,a on se zasmál,a pak v dálce slyším já mu ty psy zastřelím,a já na něj řvu tak fajn a já zastřelim tebe....

chci vás vyzvat podělte se se svýmu zkušenosti,ohledně chování lidí,zajímá mě jestli je to jen tady na vesnici(středočeský kraj) a nebo i v praze když sem žil v praze 10 na zahradáku tak nic vše bylo ok,sice měli sousedi párkrát kecy na to že jsou psy volně ale nikdy mi neřekli že mi psy zastřelej...

chápete co to je ,když by vám někdo jen tak zastřelil psy,chápu když by ho napadli,ale oni na něj jen štěkali :irre:
co si o tom myslíte?
Naposledy upravil(a) jakub.sampon dne 07.05.2011 09:51, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

pbjun
Test driver
Test driver

Re: Co jsme to za národ???

Příspěvek od pbjun » 07.05.2011 06:30

Bohuzel Te zklamu, pokud si psy nemel uvazane tak bys mel dostat poradne pres tlamu - tedy pokud to nebylo na mistech urcenych k volnemu pohybu psu (mame v dedine dve takova pole). Jinak venceni psu navolno odsuzuji, jiz nekolikrat nas takto venceni psi napadli a musel sem do nich kopat aby nam nesezrali nase jorky kteri chodi na prochazky zasadne na voditku!
A pokud na me takto volne pobihajici pes zacne stekat tak mit zbran tak uz ji mam vytazenou a pripravenou k pouziti v pripade napadeni jelikoz se mam rad...

Wolf2

Příspěvek od Wolf2 » 07.05.2011 06:38

to jakub.sampon - na národ to nesváděj :roll: chtělo by to začít přemýšlet u sebe ,proč se tak ten druhý chlapík choval :wink:

pkadecka
Test driver
Test driver

Příspěvek od pkadecka » 07.05.2011 07:17

Jsme národ idiotů, který nechaj běhat svoje psy jen tak na volno a pak se ještě divěj, že se to kolemjdoucím nelíbí. Sám jsi napsal, že nepřišli na první zavolání. A ještě si po výzvě aby sis je zavolal děláš prdel. Já mít pistoli a potkat v noci takovoudle smečku bez pána, tak už dávno tasím.

Každej páníček je totiž skálopevně přesvědčenej, že jeho milášek nic nedělá, zažili jsme na vlastní kůži útok psa na veřejný cestě, mamku chyt jenom jednou za rukáv (naštěstí to bylo v zimě a měla zimní bundu) a pak na nás výhružně zaštěkal, pak si to rozmyslel a odběh zpátky do nějakýho dvora, když jsme šli kolem, tak jsme tam viděli nějaký lidi, mamka na toho pána "zajistěte si toho psa" a ten idiot "on nic nedělá", mamka "chyt mě za rukáv".

Nedávno potrhali dva rotvajleři malou holčičku, majitelka za to možná půjde sedět (to je jedině dobře). A ještě jeden případ, volně pobíhající pes napad dítě, jeho táta nemoh čokla odtrhnout, tak ho musel zabít kapesním nožem, kluk vyváz celkem dobře jenom proto, že to bylo v zimě a měl několik vrstev oblečení, ale stejně musel do nemocnice.

Ano, co jsme to za národ.

edit: A ještě něco, smečka psů se chová jinak než jeden pes, tj. je nebezpečnější. Babička měla kdysi dva psy voříšky, který se snášeli s kočkama, který pařili k babičce, prostě jim nic nedělali. Jednou vyběhli na ulici společně se sousedovic vlčákem a napadli společně jednu vlastní kočku, resp. to bylo ještě kotě. Přestože doteď mu nikdy nic neudělali, ve smečce ho napadli. Neumřelo hned, ale až za pár dní.

Takže ve vlastním zájmu si ty svoje psy hlídej, moh bys potkat nějakýho nervozního majitele zbraně, kterej nebude čekat, až k němu přiběhne smečka tří velkejch psů bez pána a bude nejdřív střílet a pak se ptát.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002

markkepi
.
.

Příspěvek od markkepi » 07.05.2011 08:02

Neda mi to neodpovedat.Zakon o psoch mam nastudovany celkom dobre,preco?Lebo vlastnim Staffordshirskeho Bull-terriera a od jeho mala mam s okolitym svetom problem!Pritom je sociolizovany na jednotku!
Zakon aspon u nas kaze ''Pes moze pobehovat na volno ale musi mat nahubok!Inak musi byt na vodzke!A u nas na poli urcite nesmie byt na volno lebo by vam ho polovnici davno odstrelili!Na volno bez vodzky moze byt pes sluzobny,alebo zachranarsky-tod vynimka u nas!a este jeden dodatok.Jedine nebezpecny pes musi mat aj vodzku s nahubkom (Nebezpecny je taky pes ktory bez dovodne napadol ineho psa alebo cloveka)
Po zlych skusenostiach s polovnikmi u nas,nosim zbran aj ja.Len tolko ti poviem ze keby mojho psa niekto napadol a nezvladol by to urcite by som mu pomohol!Ked moj moze byt stale na vodzke,preco nie iny?

Stal sa nam pripad,ze sme isli okolo pohostinstva odkial na nas vyskocil pekne stavany bastard,nebyt mojho tak mi je zakusnuty v nohe este do teraz! :bebng: Ked ho moj drhol na zemi,tak to sa im uz nepacilo,ale ze by si ho chytili na voditko tak to nie!
Focus mk3 ST
Kuga 4x4

exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 07.05.2011 08:14

no jak čtu vaše zkušenosti tak máte zkušenost se psy co napadaj lidi, a podle toho soudíte i další události což opravdu nechápu,moji psy by nikoho v životě nenapadli jen štěkaj,ale za tu dobu co je máme tak nikoho nenapadli ,jsou vycvičený :)
Co se týká těch volnejch psů,koho b napadlo že o půl noci potkáte nějaký vožraly?
Ano bylo to na mistech urcenych k volnemu pohybu psu,bylo to na poli :))

Jen mě překvapila reakce toho člověka,jelikož mu psi nic neudělali... :irre:
markkepi:souhlasim,taky u sebe nosím pistol,ale rozhodně to neřvu veřejně,mááám u sebe pistol zastřelím tě :) :totlsmile: to opravdu ne,a jak říkáš když by mi též napadl psa nebo dokonce do něj začal střílet ,tak by nepřežil :)někteří lidi sou zmrdi a dost velký!!!
Neřeknu kdyby ho mí psi nějak napadali ,ale oni nic jsou prostě vycvičený.
Přesně jak píšeš,tady u nás chodí jeden pes pořád jen tak puštěnej a nikomu to nevadí,a když nám na pozemku štěkaj psi tak to každýmu vadí,proč štěkaj??proč psy štěkaj?
:wallbash: :shocked:

to pkadecka:idiot si jedině ty,viz přečti si svoji reakci tasim pistol,takže nejn že by si zastřelil osobní majetek kde hrozí trest až 5 let,ale naprosto by si nezvládl situaci...?nerozumim tomu jaký by si měl ten důvod tasit pistol ,jen že uvidíš psy to si děláš prdel??? jako si normální ? to mám brát tak že když uvidim na ulici 3 psy z dálky tak nemám váhat jestli mi něco udělaj a rovnou střílej?? :irre: nechodíš náhodou na psychyatrii?
PS:vážně bych ti v životě neradil se takhle zachovat nebo skončíš ve vězení :)
Naposledy upravil(a) jakub.sampon dne 07.05.2011 08:23, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

markkepi
.
.

Příspěvek od markkepi » 07.05.2011 08:23

Trosku si nepochopil podstatu co som pisal.

Pes musi byt na vodzke!!!

Ked neni na vodzke,musi mat nahubok(Vynimka su sluzobne a zachranarske psi)

Neviem aky mate zakon vy,ale u nas je takyto+kazde mesto si dava dodatky!!
Focus mk3 ST
Kuga 4x4

exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 07.05.2011 08:25

co znamená na vodzke? :oops:
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

markkepi
.
.

Příspěvek od markkepi » 07.05.2011 08:27

uppss.....voditko.....
Neviem ako sa to vola u vas ,preto si mozes pozret foto :cooler:
Přílohy
33-77-thickbox.jpg
Focus mk3 ST
Kuga 4x4

exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 07.05.2011 08:31

no určitě máš na jednu stranu pravdu,ale když sme se stěhovali za prahu tak né s tím že když pudu o půlnoci s velkejma psama na pole ,že dám každýmu vodítko :wallbash:
proto byli volně :)) tady u nás nemá nikdo psa na vodítku ,když se dívám přes den tak ho má každej puštěnýho :)
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 07.05.2011 08:34

Zřejmě na vodítku....nezlob se na mě,ale ten chlap Ti řekl,ať si psy zavoláš.Ty jsi mu řekl ,ať ho klidně sní.To je normální?Může to být člověk,který se psů bojí,má s nimi špatnou zkušenost či je na ně alergický.Psy mám rád,mám je kolem sebe celý život.Ani neuznávám nějakou obecnou paniku z "bojových plemen"...To je vše o lidech!
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

markkepi
.
.

Příspěvek od markkepi » 07.05.2011 08:38

Tak to asi mate iny zakon o psoch ako u nas. :nixw:
Focus mk3 ST
Kuga 4x4

exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i

r0mik
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od r0mik » 07.05.2011 08:39

jakub.sampon: a ty si myslis ze psovi nikdy nejebne v pale? Jsou nevyspytatelni jako lidi, muzes s nima travit kazdy vikend na agility, coursingu, vystave, stopovani, paseni ovci, denne ho cvicit. A i tak mu muze preskocit. Znama je takovy fanatik do psu a i oni vyjimecne maji dost dobry zkrat.

Osobne bych mel stejne pripominky jak ti ozralove,steknout na me tak uz beru prvni klacek a sestrelim ho. Jsem ze psu strasne podelany (kdysi davno po me vystartoval na chodbe v baraku a zatlacil me do rohu, na volno pusteny. Schytal to pres telo hokejkou)
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T

pkadecka
Test driver
Test driver

Příspěvek od pkadecka » 07.05.2011 08:47

jakub.sampon píše:to pkadecka:idiot si jedině ty,viz přečti si svoji reakci tasim pistol,takže nejn že by si zastřelil osobní majetek kde hrozí trest až 5 let,ale naprosto by si nezvládl situaci...?nerozumim tomu jaký by si měl ten důvod tasit pistol ,jen že uvidíš psy to si děláš prdel??? jako si normální ? to mám brát tak že když uvidim na ulici 3 psy z dálky tak nemám váhat jestli mi něco udělaj a rovnou střílej?? :irre: nechodíš náhodou na psychyatrii?
PS:vážně bych ti v životě neradil se takhle zachovat nebo skončíš ve vězení :)
Když se ke mě poženou tři psi typu vlčák nebo labrador a pán nikde, bude mi u prdele nějakej osobní majetek, nenechám se od nich napadnout. Když ty psy neznám, nemůžu vědět, jestli jsou vycvičený nebo ne, navíc jak jsem napsal, KAŽDEJ páníček je přesvědčenej, že jeho psi nic nedělaj, i ten debil, jehož hovado si běhalo po ulici a skákalo na lidi a kousalo je do rukou.

Nenapsal jsem, že bych okamžitě odstřelil každýho psa v dohledu, ale bejt v tý situaci, tak jsem připravenej s pistolí v ruce a když se ten pes ke mě dál požene a bude to vypadat na útok, pak teprv bych střílel. Moje zdraví a život je mi cennější než nějakej cizí majetek nebo pes. Ty to máš snad opačně?
jakub.sampon píše:Co se týká těch volnejch psů,koho b napadlo že o půl noci potkáte nějaký vožraly?
Samozřejmě oni jsou ty špatný. Koho by napadlo, že potká o půlnoci nějaký volně pobíhající psy? Měli při tý příhodě náhubky?
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004

pkadecka
Test driver
Test driver

Příspěvek od pkadecka » 07.05.2011 08:50

U sousedů vedle babičky měli vlčáka, co napad jejich kluka, kous ho snad zezadu do hlavy a to ho znal od malička!
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004

Odpovědět

Zpět na „Pokec“