Instalace handsfree Nokia CK-200 ISO
- Amoresputas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Instalace handsfree Nokia CK-200 ISO
Zdravím,
chci se zeptat na technické provedení instalace HS sady do FoFoII rv.2005 a rádio Ford 6000CD typ Bude mi k tomu stačit tato kabeláž??? http://www.dobry-obchod.cz/produkt/sot- ... -konektor/
plus HS které je na obrázku? Budu moc rád za jakékoli rady jak něco nezdupat (pro vytažení rádia originál klíče mám)
chci se zeptat na technické provedení instalace HS sady do FoFoII rv.2005 a rádio Ford 6000CD typ Bude mi k tomu stačit tato kabeláž??? http://www.dobry-obchod.cz/produkt/sot- ... -konektor/
plus HS které je na obrázku? Budu moc rád za jakékoli rady jak něco nezdupat (pro vytažení rádia originál klíče mám)
FoFoII rv. 2005 1,8 TDCI
- Amoresputas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace handsfree Nokia CK-200 ISO
Tak jsem nalezené kabeláže, HS objednal, tak snad to bude přesně ono. Pak dám vědět pokud to třeba taky někdo řeší a není si jistý jako já.
FoFoII rv. 2005 1,8 TDCI
- Amoresputas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to přesně ono.
Cenově to vyšlo na
260 za klíče na rádio s poštovným
398 za kabeláž s poštovným
2300 HS sada CK-200 s ISO konektory
Připravte se na PIN k rádiu, návody, pokud jej nemáte, jsou tu na fóru a pro WIN 7/Vista je tu i funkcni dll knihovna pokud Vám to hodí chybu že ji v PC nemáte, stačí hledat.
Jen pozor na připojení antény, mě teď nejde signál do rádia, takže opětovná demontáž...
Ale jinak to funguje úžasně.
Hodně štěstí všem.
Cenově to vyšlo na
260 za klíče na rádio s poštovným
398 za kabeláž s poštovným
2300 HS sada CK-200 s ISO konektory
Připravte se na PIN k rádiu, návody, pokud jej nemáte, jsou tu na fóru a pro WIN 7/Vista je tu i funkcni dll knihovna pokud Vám to hodí chybu že ji v PC nemáte, stačí hledat.
Jen pozor na připojení antény, mě teď nejde signál do rádia, takže opětovná demontáž...

Hodně štěstí všem.
FoFoII rv. 2005 1,8 TDCI
- Cowley
- Zkušený
Slusna internetova samomluva
BTW kam jsi umistil mikrofon?

- Amoresputas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nj, tak první se zeptám, nikdo neporadí, tak se s tím nepářu, objednám a intuitivně instaluji a štěstí při mě stálo a vše pasovalo 
Mic je zatím jen zabudovaný v obrazovce HS sady a to jsem umístil nad výstražné - Volant jsem musel najít ten můj a palubovka (ofuky) mám tyto.
Mic příjde, až jej sestavím, na konec krytu sloupku a nabíjecí kabel příjde přímo do přihrádky na mobil u ručky.

Mic je zatím jen zabudovaný v obrazovce HS sady a to jsem umístil nad výstražné - Volant jsem musel najít ten můj a palubovka (ofuky) mám tyto.
Mic příjde, až jej sestavím, na konec krytu sloupku a nabíjecí kabel příjde přímo do přihrádky na mobil u ručky.
FoFoII rv. 2005 1,8 TDCI
- Cowley
- Zkušený
Tak dej vedet jak to slysi druha strana. Moje HF v radiu ma vestaveny smerovy mikrofon a neni to nic moc - musim dost kricet (i kdyz, za ty prachy...
) Ve sluzebakach mame mic nahore u zrcatka a je to dost slusny (HF Parrot).

- Amoresputas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Volal jsem a slyšeli jsme se dobře ale jak moc slyšel to nevím. Ono udělat externí mic není problém, je tam jen 2,5mm Jack takže připojení naprosto v pohodě, jen zvolit vhodný MIC s dobrým stíněním proti hluku. Dnes jak půjdu na oběd vyzkouším s firemním tel, pak dám vědět.
FoFoII rv. 2005 1,8 TDCI
- Amoresputas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak fičí to výborně, čisté a slozumitelné hlasy v obou stranách 
Takto to vypadá zapojené:

Takto to vypadá zapojené:
FoFoII rv. 2005 1,8 TDCI
- Cowley
- Zkušený
Tak to vypada pekne, zajimavej je ten ovladac na volantu. U ctyrramenych volantu hadam by prisel na nejaky obvyklejsi misto - ten Parrot je vedle tlacitka vyhrivani okna.
- Amoresputas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
První jsem jej měl na volantu nad madlem chycené držákem na ten ovladač, ale při zatáčce mi to vadilo, chtěl jsem to dát na madlo k ovládání oken, ale ten plast FoFika je kurna drsna výroba, když na tom nedrží ani ten sucháč a to že to je fest dobré lepidlo, takže jsem to kopnul na kovovou část toho volantu a zatím velice příjemné ovládání.
Teď mě ještě čeká instalace a výroba napájecího kabelu (rozeberu autonabíječku, použiji kabel a konektor by měl být http://www.gme.cz/cz/ws-4-4-p833-015.html) No a pak ten externí MIC, ale to až se mi bude chtít, teď je přednější automatické dovření oken po zamknutí vozu a na příští rok vyhřívání předních sedaček. 

FoFoII rv. 2005 1,8 TDCI
- Amoresputas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak nabíjecí kabel se dá buď koupit za 545,- + poštovné a nebo
2,5kč telefoní přípojka WS-4-4,
5kč čtyřlinka 1m (bílá nebo černá)
69kč nabíjecí konktor 2mm (nebylo možné sehnat, proto jsem koupil redukci ze staré nokie na tu novou a použil jen koncovku 2mm)
celkem 80kč i s použitým materiálem.
Mic je ještě jednodušší
2,5mm jack
Mic
Stíněný drát
Napájet, připojit, umístit...
2,5kč telefoní přípojka WS-4-4,
5kč čtyřlinka 1m (bílá nebo černá)
69kč nabíjecí konktor 2mm (nebylo možné sehnat, proto jsem koupil redukci ze staré nokie na tu novou a použil jen koncovku 2mm)
celkem 80kč i s použitým materiálem.
Mic je ještě jednodušší
2,5mm jack
Mic
Stíněný drát
Napájet, připojit, umístit...
FoFoII rv. 2005 1,8 TDCI
- holcman
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Super návod, snažím se vygůglit instalaci CK-200 na SONY ve FoFo 2007 a myslím, že tohle je dobrý začátek. Díky.
- holcman
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem do toho šel taky, mám FORD cdrádio SONY 2 generace. Pro připojení na reproduktory rádia byl k dodanému ISO konektoru potřeba ještě FORD převodník SOT-092 (297 Kč bez DPH). Všechno fungovalo na první pokus, pro zlepšení kvality jsem se rozhodl pořídit ještě mikrofon MP-2 za cca 200 Kč, ten tam plácnu do týdne.
- Amoresputas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Hm, fajnovka, jinak dole je link na SOT 092 za 223 bez DPH, ale třeba jsi to našel někde v kamenném šopu, tak asi lepší bez poštovného. Jinak pak dej vědět jak se zlepšila kvalita zvuku, jestli jsi byl slyšet znatelně více nebo ne, jestli to má vůbec cenu (na hlasové ovládání se to asi šikne)
FoFoII rv. 2005 1,8 TDCI
-
- Nováček
Chlapi, jak to dopadlo s tím mikrofonem? Má smysl ho kupovat? Chystám se na motnáž sady v pondělí, a nerad bych to rozebíral dvakrát 

Ford Mondeo 1.8 SCI, 2004