Rozsvícené všechny kontrolky - porucha? Prosím o radu.

Odpovědět
prdzbrd
Nováček
Nováček

Rozsvícené všechny kontrolky - porucha? Prosím o radu.

Příspěvek od prdzbrd » 30.01.2011 16:42

Zdravím,

mám FoFo 2, rv 2005, 1.6 Tdci, 80 kw, bez DPF, bez palubního počítače, najeto 130 tkm. Dnes jsem jel cca 10 km po městě. Vše ok. Cesta zpátky - nastartuju, ujedu 100 metrů a najednou se rozsvítí snad všechny kontrolky, volant s vykřičníkem, ozubené kolo, šipka nahoru, spirála, no snad všechny. Nemám palubní počítač, ukazuje mi to jen počet ujetých kilometrů, tohle počítadlo se samo vynulovalo. Zastavím, vyřadím, při stání mi spadly otáčky na 0. Přišlo mi, že jde ztuha volant. 2-3x vypnu a znovu nastartuju motor, stále to samé. Až na další nastartování najednou vše ok, kontrolky nesvítí. Těch 10 km domů jsem ujel bez potíží, ale se strachem co to bude a kolik to bude stát.

Máte někdo představu, co by to mohlo být? Uvítám jakoukoliv radu, jakýkoliv příspěvek. Předem díky.

poldi
Nováček
Nováček

Re: Rozsvícené všechny kontrolky - porucha? Prosím o radu.

Příspěvek od poldi » 30.01.2011 18:07

Měl jsem něco podobného, pokud se ti to bude opakovat, nevěš hlavu, u mě to byla špatná kostra. Pod baterií je několik kalelových oček, které jsou od ruzným elektronockých modulu, u mě stačilo jenom vyřešit špatný dotek a bylo.
Ford Focus II, 1,6 TDCi / 80kW, HB,2006,106000km, modra JEANS
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Focus - naftové 2004 - 2011“