Stírače (ne)stírají
- kakamil
- Nováček
Stírače (ne)stírají
Potřeboval bych poradit . Přestalo mi nějak fungovat ostřikování předního okna, konkrétně to stlačení páčky k volantu aby to stříklo na okno a pak cca třikrát setřeli stěrače. Prostě to stisknu a ono prd, ani nestříká ani nestírá. Ostatní polohy na stříkání či stírání fungujou normálně. Doufám že to bude jenom nějaká prkotina, ale nevím kam šáhnout, poraďte plííís 

- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no zřejmě taky

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsme u těch stěračů, minulý týden jsem byl v polsku na burze a jeden pšontek mi tam vnutil teflonové stěrače za 350,- Vypadají typicky, až na gumky, které jsou stříbrné. Sem naznačil tomu vexlákovi, že je dotěrný, sám mi sundal stěrače ani se nezeptal. Hoši ale ten rozdíl jste neviděli. Opravdu můžu vřele doporučit. To sklo bylo více od hlíny, než od vody a zanechávaly jen lesk navic nepískají o sklo jak ty předchozí. Nevím, jak dlouho vydrží, ale jsou fakt účinné 

- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ty si častěji v Polsku než domaDany píše:Když už jsme u těch stěračů, minulý týden jsem byl v polsku na burze a jeden pšontek mi tam vnutil teflonové stěrače za 350,- Vypadají typicky, až na gumky, které jsou stříbrné. Sem naznačil tomu vexlákovi, že je dotěrný, sám mi sundal stěrače ani se nezeptal. Hoši ale ten rozdíl jste neviděli. Opravdu můžu vřele doporučit. To sklo bylo více od hlíny, než od vody a zanechávaly jen lesk navic nepískají o sklo jak ty předchozí. Nevím, jak dlouho vydrží, ale jsou fakt účinné

Byl - Focus Kombi 2001, 1.8 TDdi, Byla - Fiesta 1,25 16V 55kW, 1998
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
a to to má dál než ty 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem tam byl take, tebe jsem nezahlidnul, pokud jsi byl v Tesine. Ja jsem kupoval sterace se stejnymi gumickami u stanku tuningu a 2ks za 150,-.Dany píše:Když už jsme u těch stěračů, minulý týden jsem byl v polsku na burze a jeden pšontek mi tam vnutil teflonové stěrače za 350,- Vypadají typicky, až na gumky, které jsou stříbrné. Sem naznačil tomu vexlákovi, že je dotěrný, sám mi sundal stěrače ani se nezeptal. Hoši ale ten rozdíl jste neviděli. Opravdu můžu vřele doporučit. To sklo bylo více od hlíny, než od vody a zanechávaly jen lesk navic nepískají o sklo jak ty předchozí. Nevím, jak dlouho vydrží, ale jsou fakt účinné

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- kakamil
- Nováček
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Přitahují mě hlavně ceny. Tedkom jsem tam koupil super svatební vohoz. Na malé burze nový krám EURO MAGIC. Hoši za 4000,- Kvádro, vesta, košile, kravata a kož. obuv a je se mě ženich elegán. U nás bych nemeěl s těmi penězi nejmenší šanci. Udělám si pěkný výlet a moc neutratím. Jedu furt po rovině za nosem, takže spotřeba minimální. Jedno musím ale přiznat, že poláci jsou větší hovada než ťamani.bofi píše:Asi ho tam něco (nebo někdo) přitahujeSkubi píše:a to to má dál než ty

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý