Problém střešní okno...
- jakub.sampon
- Pokročilý
Problém střešní okno...
Ahoj zkoušel jsem naprogramovat podle návodu střešní okno jelikož se mi automaticky nezavíralo,a při programování jsem omylem stiskl 2x spínač,a programování se zastavilo tak sem to zkoušel znovu,a už to nešlo a když ted zmáčknu spínač na otevření celého okna tak nereaguje jen jde střešní okno otevřít nahoru a dolu.... nevíte někdo jak to vrátit do původního stavu zkoušel jsem odpojil baterku a nic.... dík!
Naposledy upravil(a) jakub.sampon dne 01.03.2012 20:23, celkem upraveno 1 x.

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejde mi otevřít střešní okno ,čím to může být...
a kdyz ho drzis ze se zavre a pak kdyz znovu macknes , nezajede ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- jakub.sampon
- Pokročilý
bohužel nezajede....foki píše:a kdyz ho drzis ze se zavre a pak kdyz znovu macknes , nezajede ?

Golfík III 1.9tdi 66kw

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
já bych s tim ještě den dva počkal. Třeba někdo příjde na řešení problému
- jakub.sampon
- Pokročilý
no já pochybuji,jelikož jen pár lidí na tomhle foru maj střešní okno no....,ale tak dám na tebe a tedy počkám samozřejmě pro mě by to bylo lepší protože nejbližšího forda mám asi 60km.....kozlow píše:já bych s tim ještě den dva počkal. Třeba někdo příjde na řešení problému

nejhroší je že si myslim to,že střešní okno se dalo do bezpečnostního režimu "Zjistí li systém poruchu,přejde do bezpečnostního režimu.Střešní okno se bude pohybovat vždy jen asi 0,5sekund a potom se opět zastaví. Když se střešní okno přestane pohybovat,zavřete je opakovanými stisky spínače.
Je-li zvednuta zadní část střešního okna,zvedněte ji úplně a pak střešní okno zavřete.Nechte si systém ihned zkontrolovat odborníkem....

edit://
23.32 ,VYŘEŠENO,nějak sem si hrál s tím spínačem a najednou se okno pohlo tak jsem to dle návodu naprogramoval všichni se ptáte v čem sem udělal chybu?je to jednoduchá foki měl pravdu,je zapotřebí držet spínač v pozici 1 a ne 2 jak jsem to já pořád mačkal,hold učení je život

Golfík III 1.9tdi 66kw

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- jakub.sampon
- Pokročilý
tak nějak opět aktuální
,po tom co jsem byl nucený v zimě dobít baterku cca 3 hodiny,tak jsem dneska chtěl otevřít střešní okno nahoru(že ho promažu ) a šipečka na vysunutí střešního okna nahoru nereaguje,okno lze celé otevřít,ale je zapotřebí ho naprogramovat,a proto se vás ptám jak mám naprogramovat střešní okno když ta první šipečka na to abych střešní okno vysunul nahoru a dolu nereaguje??
achjo..... 

Golfík III 1.9tdi 66kw

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- jakub.sampon
- Pokročilý
Re: Problém střešní okno...
vyřešeno....

Golfík III 1.9tdi 66kw

+Ford Fiesta (1.4) 2004
-
nechci zakládat nové téma a ani po rozsáhlém googlení se mně tu nepodařilo najít můj problém - otvírání střešního okna funguje "normálně" (tlačítka reagují jak mají vč. zavření přes klíček), ale okno se zastaví v nesprávné pozici. Co se týče vyklopení, tak se nahoru vyklopí cca o 1 cm a v poloze, kdy by mělo být zavřeno je asi 2 cm díra...zkoušel jsem i programovat, ale absolutně bez reakce, takže to spíš vidím na nějakou mechanickou záležitost. Nevíte v čem by mohl být problém, případně jak okno seřídit tak, aby zavíralo ve správné poloze? (mondeo MKIII 2002)
díky moc!
díky moc!
-
- Nováček
Ahojte chlapíci, chtěl jsem zeptat programování střešního okna?? Automatické zavření?
Mám též origo střešní okno od Ford.
jen otázka to střěšní okno má jěště jiné funkce, něž že jde zavřít a otevřít klíčkem při dlouhém držení odemykání a zamykání??
A pak tlačítky?? výklop a výsuv:
Díky za rady.
Mám též origo střešní okno od Ford.
jen otázka to střěšní okno má jěště jiné funkce, něž že jde zavřít a otevřít klíčkem při dlouhém držení odemykání a zamykání??
A pak tlačítky?? výklop a výsuv:
Díky za rady.
Ford Focus kombi
2002 - 1,8 TDCI 85kw
2002 - 1,8 TDCI 85kw
-
Čaute, chci se zeptat, jestli všechna el. střešní okna na ff1 jsou stejná, myslím tím různá provedení karoserií a data výroby, popřípadě před FL vs. po FL. Stalo se mi to, že jedno z těch vodících lanek mi vyjelo ven z drážky. Nasoukal jsem ho zpátky, ale po zmáčknutí tlačítka se problém opakuje. Opravu už jsem zavrhl a přikláním se variantě výměny, jenže nevím který a už mě štve mít rozebranou půlku interiéru. Za radu díky. P.S.: mám FF1 kombi, 1.8tdci, 85 kw, 2003
-
- Nováček
Ahoj, chtěl bych se zeptat, šlo by namontovat na Fíka střešní okno - manuální, třeba z feldy?
Když jsem se koukal na střechu zespodu bez tapecíru, tak prostoru je tam dost.
Díky.
Když jsem se koukal na střechu zespodu bez tapecíru, tak prostoru je tam dost.
Díky.
Fíkus mk.I po FL. 2004, 1,6 16V, 74 kW, kombi, modrá metla asi taková