Centrál
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
jen pro info, už se to tu někde řešilo (řeší)...
Jednou se mi to taky stalo, ikdyž spíš se mi stávalo, že se mi samo odsebe odemkly zbylé 3 dveře. Většinou taky po přejetí nerovností a hlavně po ránu když teplota venku je cca 3°C a nižší. Jsem přesvědčen, že u mě to je problém u řidičivých dveří (zámku), už jsem to tu popisoval. Tak jsem celý zámek vyndal ven a doslova celý prolil WD40. Nemohl jsem to od té doby vyzkoušet jestli to pomohlo, jelikož venku se teď pohybuje teplota okolo 8°C a zámky fungují bez chybně. Musím počkat až padnou mrazy, pak se uvidí jestli jsem to odstranil.
Jednou se mi to taky stalo, ikdyž spíš se mi stávalo, že se mi samo odsebe odemkly zbylé 3 dveře. Většinou taky po přejetí nerovností a hlavně po ránu když teplota venku je cca 3°C a nižší. Jsem přesvědčen, že u mě to je problém u řidičivých dveří (zámku), už jsem to tu popisoval. Tak jsem celý zámek vyndal ven a doslova celý prolil WD40. Nemohl jsem to od té doby vyzkoušet jestli to pomohlo, jelikož venku se teď pohybuje teplota okolo 8°C a zámky fungují bez chybně. Musím počkat až padnou mrazy, pak se uvidí jestli jsem to odstranil.
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver
Dotaz z jiné ho místa( původní smazáno),autorovi jsem poslal odkaz na toto téma ať je to pohromadě (aspoň 1 téma ze dvou i když už se to tu psalo jinde)
dajosff99 píše:Čus lidi
Mám problém s centrálním zamykáním.Nejčestěji se mi to stáva teď ráno.Otočím klíčkem a otevřou se mi jen dveře u řidiče a za nejakou chvili třeba i 30 sekund všechny ostatní.Přes den už to pak nedělá.Aku je nová.
Díky všem
Tak s tím centralem uz fakt nevim..........
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999