To Agin
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
To Agin
zapomel jsi servisku ale vezmu ti ji s tim technicakem . dej mi vedet jak jste dorazili .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Agin
- Nováček
Re: To Agin
Ahoj Foki,foki píše:zapomel jsi servisku ale vezmu ti ji s tim technicakem . dej mi vedet jak jste dorazili .
tak jsme dotazili v pohode domu. Ja celou cestu trpel, protože jsem jel starym renaultem a pritelkyne se vezla v novym za mnou L
Celou cestu jsem ji trochu zavidel…

Jinak cesta probehla v pohode, ale…
1/ nechal jsem u Tebe to pouzdo ze vsema manualama atd. Vem mi je prosim az sem pojedes s tim odhlasenim.
2/ lekl jsem se když jsem si vsiml kolik ubylo benzinu (slo to skoro na polovinu – 1-2mm nad), ale když jsem to vzal na benzinku a dal to do plnych dolil jsem jen 8 litru. To podle meraku mne prekvapilo negativne, skutecnost zas az moc pozitivne.
Je mozny, ze to ukazuje jinak nez auto v kterym jezdim, ale ukazat pulku, když ubyla ¼ je o nervy. Vyslednych 8 se mi zas zda dost malo. Najeli jsem 160km. Jo a ještě jednou podotykam – jela pritelkyne – tudiz 5tka se tam moc často neohrala (narozdil od 4ky) J
Jinak moc dik za prima odpoledne. Doufam ze jsem Te nezdrzovali od jiné cinnosti.
BTW: nez jsem stihl pustit Forum, poslal jsem Ti to mailem.
Jo a hned si jdu udelat podpis pod prispevky, at kazdy vi s kym ma tu cest.