Ujasnění pár tuning věcí?

Muzika,spoilery,světla,podvozek.....
Odpovědět
hajetotom
Nováček
Nováček

Ujasnění pár tuning věcí?

Příspěvek od hajetotom » 28.09.2010 20:03

Ahoj.. omlouvám se předem za tohle vlákno. vím že mě někteří zase sprdnou:-).. ale k věci.. když ,mám na fofu koncovku laděnou je to něják přetupek nebo jak?? . dále když mám folii na sklech jen se štítkem pod folii né s tou kartou.. je z toho něco? nebo je to bez problému?

A eště sem se chtěl optat jak u FOFO 1 HB ghia R.v 98 vyměním kouly řadící páky? a eště se chci optat zda má tento fofo možnost osvětlení pedálu (nožního prostoru) nějáky ten konektor na žárovku.. nebo je to až u novějších od 2001? děkuji a eště jednou se omlouvám
FOFO 1 dark green metal..HB. 1.6-16v zetec R.v 98

cizaa
.
.

Re: Ujasnění pár tuning věcí?

Příspěvek od cizaa » 28.09.2010 21:25

Koncovka:
- koncový tlumič má na zplodiny minimální vliv, takže z tohoto důvodu nevadí. Problém by mohl být s přílišným kraválem, ale pokud vím, ten se u nás na rozdíl od SRN neměří, nebo?!

Fólie:
- všechny náležitosti s touto problematikou spojené jsou v pěkně uceleném a přehledném tématu. Určitě bez problému najdeš ;-)

Hlavice:
- klasický závit, neboj se zabrat a povolit ji, následně z trojúhelníku uvolni koženku (je tam nacvaklá), stáhni hlavici s koženkou, ohrň na rub, štípačkama štípni stahovačku, vyměň hlavici a obráceným postupem dej zpátky na místo.

Osvětlení:
- pokud se nemýlím, konektory byly zamotané/schované do svazku až poFL. Ve verzi přFL bys musel jako zdroj šťávy něco použít, ale hlavně bys tak jako tak musel vyrábět otvory pro uchycení sklíček/objímek žárovek. Mám ale pocit, že už je tu taky někde řešeno včetně postupu. Zase bych odkázal na fci "hledat" ;-)
ST170, ´02, 5D, ATE, TRW, Imperial, projekt postupné restaurace na sérii :-)
Obrázek
Fiesta 1.4 Titanium ´09, 3D, Squeeze
Fiesta 1.3 ´98, 3D, Modrá
GALERIE
EX: Focus 1.6 ´98, 5D, Moondust

chycek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chycek » 29.09.2010 06:46

cizaa píše:Koncovka:
- koncový tlumič má na zplodiny minimální vliv, takže z tohoto důvodu nevadí. Problém by mohl být s přílišným kraválem, ale pokud vím, ten se u nás na rozdíl od SRN neměří, nebo?!
Pokud si dobře pamatuju z jeho galerie tak nejde o tlumič výfuku ale jenom o "laděnou koncovku" :bebng:
>>Galerie<<Ford Focus I Trend, 1.6/74kW, 3 door, r.v. 2002
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.

hajetotom
Nováček
Nováček

Příspěvek od hajetotom » 29.09.2010 10:30

jj pouze o klasickou koncovku . která je laděná. :-D tak snad benga nebudou remcat.
FOFO 1 dark green metal..HB. 1.6-16v zetec R.v 98

Odpovědět

Zpět na „Focus - tuning - 1998 - 2004“