Poker
-
- Nováček
Re: Poker
Já hraju online v poker hernách, ale taky jen pro zábavu a zadara. Párkrát jsem něco urval na freerollech (pro neznalé - žádný vklad, ale možnost malé výhry) a za to jsem si odehrál pár minicash stolů. Můj max. účet byl asi 5$
. Delší dobu jsem nehrál, ale byly doby, kdy jsem nad tím seděl denně. Teď se tím opět trochu bavím, ale zase jen freerolly. Za svý bych do toho nešel.

Ford Focus II kombi 1.6 / 74 kW , 2005
- Vitalish
- Zkušený
Cashovku o pár kaček chodíme občas hrát, za víc bych do toho taky nešel... Posledně tak jsem poprvé viděl in natura před sebou na stole 4 of kind
Už jsem byl venku ze hry a kolega dal all in před flopem s dvěma pětkama. Druhý kolega to akceptoval s dvěma sedmičkama a připlavaly ještě dvě pětky rovnou na flop 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja som kedysi hraval online, ale len pre zabavu. kamos pokracoval dalej a povyhraval zopar iphone-ov, mobilov a par evri, je fakt makac, ide na to z matematickeho hladiska... to mna uz nebavi, teraz si zahram len tak v mobile, pripadne s kamosmi o drobne
inac v tv mame poker channel a su tam fajn hry obcas 

- tomason
- Test driver
Tak já ho hrával on-line na Betfairu,Expektu,Bet at Home a nejlíp to chodí na Betfairu na Bet at home bych prohrál kalhoty hraju o money ,ale jen drobný max. sem prohrál,vyhrál tak 10 dolarů.
Jinak můj obor je sázení sportu hlavně MLB.Na poker nemám moc čas.
Jinak můj obor je sázení sportu hlavně MLB.Na poker nemám moc čas.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI