Problém 1:
ked je auto viac zaťažené cca 300 - 350 kg a viac tak pri pomalých rýchlostiach 1ka a 2ka pri jazde v zákrutách s viac vytočeným volantom sa ozve dosť nechutné kovové hučanie - dost silné ( niečo ako ked sú mokré brzdy na horskom bycikli a nechutne to hučí ) väčšinou a viac to robí pri jazde doprava ale sem tam aj dolava... ked je volant rovno tak to nerobí
niekedy to zahučí súvisle cca 0,5 až 1 sekundu a niekedy je to prerušovane asi ako sa otáča kolo
Problém 2:
a kedže sme to v servise nevedeli diagnostikovat (no ked sme tam boli dvaja tak je auto málo zaťažené a vtedy to nerobí) tak som začal auto viac počúvať bez rádia a dalšie divné zvuky sa mi ozývajú zo zadnej nápravy pri prejazde nerovností ako taká kovová hrkálka to zahrkoce...
Problém 3:
no problem ako sa to vezme... ked cúvam a následne brzdím tak sa ozve taký ten kovový hukot zrejme zo zadu asi brzdové doštičky ale v zime mi brzdy pískali ináč a tento zvuk je dost podobný tomu zvuku z problému č. 1
tak som dost one že totok z toho celeho... akurát ma čaká za mesiac garančka tak to ešte testujem aby som to vedel presnejšie popísať ale nepoteší to...
PS: ked ideme autom ako rodinka s detmi tak je to v "pohode" ale ako pribalíme svokru aj s batožinou hned to začne hučat... tak teraz neviem či za to nemôže svokra