Moc prosím všechny o radu. Chci si koupit stříšku - kšilt na víko kufru Focus Combi I, ale nemohu nikde sehnat za rozumné peníze něco takového, jako je na fotkách níže. Našel jsem podobnou , ale tu vyrábí WOLF a stojí kolem 7000,- což za ní rozhodně nehodlám dát.

Podobnou má i Damon&Fofinka na jejich krasavci, viz. fotogalerie členů/combi. Tento typ se mi líbí, protože je decentní, krásně na Fíkovi sedí a nemá ten blbý průduch jako má tato:

Tato se dá sehnat všude a za rozumné peníze, ale mně se prostě nelíbí. Nelíbí se mi na ní hlavně to, že jakoby narušuje obrys pátých dveří tím, že přesahuje i trochu do boků. Pak jsem našel ještě jednu, která je něco mezi těmato dvěmi, ale také to není ono a navíc stojí skoro 5500,-

Damon mi psal, že takové stříšky jako jsou na fotkách nahoře prý vyráběl nějaký pán v Čechách a poslal mi na něj i kontakt, jenže číslo bohužel neexistuje. Nemáte někdo nějaké tipy kde něco podobného sehnat? Nebo nemáte někdo doma nějakou zbytečnou třeba z bouračky? Všem moc díky za pomoc