Denso plný fukar po nastarování
- NovoCZ
- Nováček
Denso plný fukar po nastarování
Mám s Densem jeden zvláštní problém. Když auto nastartuju, nenaskočí rádio nebo co bylo po minulém vypnutí motoru puštěno, ale displej je černý a spustí se naplno fukar, ať je kolem jakákoli teplota - a pořád fouká, dýl jak minutu jsem to nikdy nevydržel. Když Densko zapnu, fukar se vypne a normálně se spustí to co bylo puštěno při vypnutí motoru. Když bylo Denso vyplé při vypnutí motoru, naskočí po fukaru a zapnutí jen na chvilku modrý rámeček s údaji o topení. Je to tak co to auto mám - 4 měsíce. Víte někdo jak udělat, aby se to chovalo jako normální rádio v autě a odpadla ta hodně blbá fáze s fukarem? Je to jediná vada na tomhle autě ... Předem děkuju za pomoc.
Mondeo HB 2004 Ghia X 2,5 automat černé
Focus combi 2003 Ghia 1,6 automat tmavě modrý (atlantic blue) jezdící na E85
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denso plný fukar po nastarování
Mě bylo řečeno,že pokud by mi někdo denso ukradl,tak se po nastartování bez něj spustí ofuk na plno a bude taky topit na plno...Tak to prý funguje.Ale pročby Ti to dělalo,pokud jinak funguje,jestli jsem to dobře pochopil...
- NovoCZ
- Nováček
Auto je z Německa a není důvod uvažovat nad tím že by tam bylo Denso s pochybným důvodem. Cekově auto je v krásném stavu, vzadu nikdo nejezdil, v kufru se nic nevozilo. Po zapnutí vše naskočí jak má - a vše funguje - navi, rádio, CD vnitřní i changer. Je tu ještě jedna možnost zda nebylo Denso vyměněno v rámci nějakého servisu - ale to se bude asi těžko zjišťovat. Snad se to dá nějak přenastavit v systému celýho auta, snad ...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nene,nemyslel jsem to,že je tam jiný.To by to nefungovalo.Spíš třeba jestli není nějakej drátek povytaženej nebo nalomenej.Ale to by to dělalo pak pořád...Nezkoušel jsi odpojit baterku?jestli se to nevzpamatuje?Nebo nastavení na tovární hodnoty?Při baterce bacha na pin!
-
- Nováček
Ahoj. Asi uz je to pozde, ale pricina je ta, ze na autorediu je zespodu pridelany i modul ovladani klimatizace a jsou mezi sebou propojene. Tudiz zavada na jednom muze ovlivnit druhe. A pokud to nekdo ukradne/vynda, tak odnese i to ovladani a proto pak jede topeni na plny ceres.
- NovoCZ
- Nováček
Děkuju, ale kdyby někdo odnesl to ovládání, tak by po zapnutí Densa asi moc nešlo ovládat topení a klimu.
Jinak další vývoj je takový, že byl v servisu přehrán nějaký nový SW k Densu - a zase nic, po nastartování pořád fouká do chvíle zapnutí Densa ...
Jinak další vývoj je takový, že byl v servisu přehrán nějaký nový SW k Densu - a zase nic, po nastartování pořád fouká do chvíle zapnutí Densa ...