Hľadá sa pretekársky talent
- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Hľadá sa pretekársky talent
... tak kto z vas ide? ... Vcedula?
http://auto.sme.sk/c/5235029/hlada-sa-p ... alent.html
http://auto.sme.sk/c/5235029/hlada-sa-p ... alent.html
- madbugie
- Zkušený
Re: Hľadá sa pretekársky talent
myslim ze vcedulak je v inej "vahovej" kategorii...
tu bude mať šancu nejaky "mlady" sopliak, s rychlymi reakciami a 50 kg aj s bagandžami

ale aby som bol objektivny OK necham sa prekvapkat...
tu bude mať šancu nejaky "mlady" sopliak, s rychlymi reakciami a 50 kg aj s bagandžami

ale aby som bol objektivny OK necham sa prekvapkat...

------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- Marťas
- Test driver
Vsak na co si Vlado asi kupoval ty papuce
Jeste tu prilbu a muze jit za volant...

Jeste tu prilbu a muze jit za volant...

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- cizaa
- .
Národnostní diskriminace, to neplatí 
Jinak myšlenka velmi zajímavá...

Jinak myšlenka velmi zajímavá...
ST170, ´02, 5D, ATE, TRW, Imperial, projekt postupné restaurace na sérii

Fiesta 1.4 Titanium ´09, 3D, Squeeze
Fiesta 1.3 ´98, 3D, Modrá
GALERIE
EX: Focus 1.6 ´98, 5D, Moondust

Fiesta 1.4 Titanium ´09, 3D, Squeeze
Fiesta 1.3 ´98, 3D, Modrá
GALERIE
EX: Focus 1.6 ´98, 5D, Moondust
- SkylineGT-R
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Som prihlaseny. Uvidim sa tam s niekym z vas?
Inak tiez si myslim, ze je to super myslienka. Samotne prevedenie uz si nie som tak isty, ale rozhodne do toho idem. Aj ked je pravda, ze kazdy, kto jazdi slalomy, ma asi riadne vyprasi. A aj ten, kto je z BB a trenuje a od dnesneho dna tam bude trenovat, kym nenajde tu najrychlejsiu stopu na tej trati. Ale za pokus mi to stoji.
Inak tiez si myslim, ze je to super myslienka. Samotne prevedenie uz si nie som tak isty, ale rozhodne do toho idem. Aj ked je pravda, ze kazdy, kto jazdi slalomy, ma asi riadne vyprasi. A aj ten, kto je z BB a trenuje a od dnesneho dna tam bude trenovat, kym nenajde tu najrychlejsiu stopu na tej trati. Ale za pokus mi to stoji.
Focus I. 1.6 16V Gold 2004 5dv., K&N, Supersprint, Momo. Bridgestone Turanza ER300
- vcedula
- .
jooj, to ja som davno za zenitom ci uz vahovo alebo vekovo.
Ale mlady chalanisko tak 20 rocny ma velku sancu nazbierat obrovske skusenosti, to je sanca pre nho. My stari si mozme akurat tak splnit sen a startovat na nejakom preteku pre radost, nie pre vitazstvo.
Ale mlady chalanisko tak 20 rocny ma velku sancu nazbierat obrovske skusenosti, to je sanca pre nho. My stari si mozme akurat tak splnit sen a startovat na nejakom preteku pre radost, nie pre vitazstvo.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- SkylineGT-R
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Aj tak si by si to mohol skusit. Vek nerozhoduje, aj ked vaha uz nieco urobi. Budes mat slabsiu akceleraciu, ale v zakrutach zas lepsiu trakciu. A kedze je ta trat dost pomala a technicka, sanca je...
Focus I. 1.6 16V Gold 2004 5dv., K&N, Supersprint, Momo. Bridgestone Turanza ER300
- petulak
- Test driver
Chlapi? promyslím si to, a když tak se půjdu svézt!!!SkylineGT-R píše:Aj tak si by si to mohol skusit. Vek nerozhoduje, aj ked vaha uz nieco urobi. Budes mat slabsiu akceleraciu, ale v zakrutach zas lepsiu trakciu. A kedze je ta trat dost pomala a technicka, sanca je...
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- petulak
- Test driver
Jestli se pojede kopec ve Zvoleně, paráda!!!! V roce 1977 jsem ta zajel v A-2, do 1150ccm. 4. flek. Jen jestli je tam ještě ta blbá skála,pokud si dobře pamatuju,tak tam trochu ubrat, za ní to vyhazuje. Kolega tam skončil,a dodnes je na vozíku.(zlomil si obratel). Ale jinak všem držím palce!!!!!

- SkylineGT-R
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za upozornie, ci povzbudenie
To by som ale prv musel vyhrat prve aj druhe kolo. Ked tam budu byvali pretekari ako Ty, tak si ani neprdnem. Dajte sancu amaterom 

- petulak
- Test driver
Učit se-Učit se-a zase učit!!!! Učenej z nebe nespadl,neboj! Já si vždy na kopcích trat prošel 2 krát pěšky. Koukal a koukal, a vduchu jel. Pak před startem " zamkl srdíčko" a jel. Na kopcích jedeš sám, a nemáš nikoho před sebou. Na okruhu se za někoho pověsíš a čekáš jen na jeho chybu,kterou pak využiješ pro sebe. Ale do toho všeho přijdeš. Záleží na tobě.SkylineGT-R píše:Vdaka za upozornie, ci povzbudenieTo by som ale prv musel vyhrat prve aj druhe kolo. Ked tam budu byvali pretekari ako Ty, tak si ani neprdnem. Dajte sancu amaterom

- SkylineGT-R
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No jasne, ucit sa, to by som chcel. Neviem ci si uvedomujes, ze tu hovorime o motorsporte, nie o bicyklovani alebo sachu
Fakt je ten, ze v nasich podmienkach zavodi ten, kto ma prachy, nie talent. Mam 25 rokov a kedze otec nie je zavodnik ani milionar, znamena to, ze zavodit mozem tak o 15 - 20 rokov, ked poriesim byvanie a nieco nasetrim. A to uz budem fyzicky za zenitom na nejake vysledky a nahananie sponzorov. Jednoducho mam smolu, ze som si vybral take drahe hobby

Fakt je ten, ze v nasich podmienkach zavodi ten, kto ma prachy, nie talent. Mam 25 rokov a kedze otec nie je zavodnik ani milionar, znamena to, ze zavodit mozem tak o 15 - 20 rokov, ked poriesim byvanie a nieco nasetrim. A to uz budem fyzicky za zenitom na nejake vysledky a nahananie sponzorov. Jednoducho mam smolu, ze som si vybral take drahe hobby

- vcedula
- .
ver mi, poznam to z rally (ako divak), ze "aj s malym gasparkom dokazes spravit velke divadlo"
za pokus to stoji, 25 je dost ale este to nie je az take hrozne. Neviem teraz ktory to je jazdec, zda sa mi ze niekto z WTCC, ten tiez tusim zacal jazdit az nejako 25-30 rocny a teraz jazdi v absolutnej svetovej spicke.

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
- jirulanek
- Nováček
Kua hned bych šel
mit ted love a nemít auto rozdělaný jak cigánský hračky......

2.0 16V DOHC Ztec - Style WRC
- SkylineGT-R
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Neviem, ci som Ta pochopil s tym gasparkom
Nemam problem zacat v tridsiatke, narazal som skor na financie a sponzoring. Resp. u nas v podstate sponzoring neexistuje. Myslis, ze ked zoberiem svojho Focusa na amaterske vrchy bez licencie, vsimne si ma nejaky sponzor?
Bohuzual nemam zbytocny milion (tipol som z brucha) na prenajom zavodnej techniky, aby som sa mohol ukazat niekde pred kamerami na nejakom okruhu.
Preto je dobra myslienka tato sutaz. Proste keby existovalo nieco ako Superstar v spievani, tak v pretekani. Dostat sancu zajazdit nejaky cas v zavodnom stroji.

Nemam problem zacat v tridsiatke, narazal som skor na financie a sponzoring. Resp. u nas v podstate sponzoring neexistuje. Myslis, ze ked zoberiem svojho Focusa na amaterske vrchy bez licencie, vsimne si ma nejaky sponzor?

Bohuzual nemam zbytocny milion (tipol som z brucha) na prenajom zavodnej techniky, aby som sa mohol ukazat niekde pred kamerami na nejakom okruhu.
Preto je dobra myslienka tato sutaz. Proste keby existovalo nieco ako Superstar v spievani, tak v pretekani. Dostat sancu zajazdit nejaky cas v zavodnom stroji.