již asi týden mám v pravém světlometu vodu, resp. vypadá to jako kdyby bylo zapařené sklo. Problém je, že ani po tom týdnu ta voda nezmizela a zmizet asi nechce

Jestli to je orosene, tak je to celkem normalni. Asi to mas spatne utesnene, mozna jsi spatne nasadil krytku. Kdyz tady trosku pohledas, tak najdes o svetlech vice, uz to tu nekdo resil.focusfan píše:Ahoj zdavim všechny,
již asi týden mám v pravém světlometu vodu, resp. vypadá to jako kdyby bylo zapařené sklo. Problém je, že ani po tom týdnu ta voda nezmizela a zmizet asi nechce. Funkci světla to neva, ale va to mně (pochopitelně
). Mám dotaz, zda už se to někomu stalo a případně jak z toho ven? Pozn. ve světlometu jsem měnil žárovku někdy v únoru. Nikdy nic s tím nebylo až teď, tak vůbec nevim jak se tam to H2O dostalo. Díky!
Moze byt aj prasknuty svetlomet,alebo netesnost krytky,ako pise Pelen a Ahmed..focusfan píše:Ahoj zdavim všechny,
již asi týden mám v pravém světlometu vodu, resp. vypadá to jako kdyby bylo zapařené sklo. Problém je, že ani po tom týdnu ta voda nezmizela a zmizet asi nechce. Funkci světla to neva, ale va to mně (pochopitelně
). Mám dotaz, zda už se to někomu stalo a případně jak z toho ven? Pozn. ve světlometu jsem měnil žárovku někdy v únoru. Nikdy nic s tím nebylo až teď, tak vůbec nevim jak se tam to H2O dostalo. Díky!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host