Spadlé okno
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Spadlé okno
Kluci, dneska ráno jsem si chtěl stáhnout zadní okno a když bylo asi v 1/2, tak sletělo dolů. Už jsem na to raději nešahal (el.okno) a dal do garáže. Jde s ním normálně rukou hýbat nahoru. myslíte, že je zlomený ten unašeš nebo je jen z něho vypadlé? Do Forda moc nechci, chtěli by nekřesťanské peníze. Když tak mi pošlete email na ihrdlick@visteon.com, protože nebudu mít přístup na internet. Zvládl bych to rozebrat i sám? Dík

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak, v tomhle byl problém. Ulomil se horní držák lanka. Zajel jsem za týpkem, který má snad všechny ND na Focuse a ten plast mi vyměnil z manuální stahovačky. Za plast a práci jsem dal 700,- Kč, takže jsem odjížděl vysmátý jak lečo

Měl to za hodinku hotové. Jinak za komplet stahovačku do PZ okna chtěl 1500 ,-
P.S. Díky Frostovi a Danovi za rady

Měl to za hodinku hotové. Jinak za komplet stahovačku do PZ okna chtěl 1500 ,-
P.S. Díky Frostovi a Danovi za rady

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by drzelo opravdu jen teoreticky. Ta ulomena cast je v tahu, je tam mala ploska na lepeni a neni moc mista na pridavny material. Mozna jen ostrym malym plynovym horakem privarit. U tak slozitych a malych soucastek ze silonu nebo polyetylenu jsem lepeni nikdy neriskoval.Blekota píše:Sakra, že by nás to taky čekalo všechny![]()
Teoreticky by to mohlo jít přilepit takovou tou tavnou lepící pistolou... Lepil jsem podobnej esmyslík a drží to jak ďas

- Hurvajs
- Pokročilý
Měl jsem to samý a s kámošem jsme to rozebrali a přilepili jsme tam ten ulomený držáček vteřiňákem (to je proto, aby to tam bylo v celku jak má být) a pak jsme přes ten ulomený držák vyrobili z plechu takový překryt,který jsme pak přišroubovali do toho silonu. Drží to jek bejk, v tom místě to už nikdy nerupne, za to dám krk. Ve Fordu mi řekli, že musím koupit celou stahovačku za 8000,-. Pár lidí mi řeklo, že se tam nedá vyměnit ani lanko. Blbost, dá se to vyměnit jak nic. Chtějí z nás tahat akorát prachy!
Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Známému spadlo sklo na Octávce, když byl v chorvatsku. Zajel s tím do servisu, jenomže tam mu nebyli schopni pomoct. Tak rozmlátili jednu europaletu, uřezali kus desky a zašprajcovali to pod to sklo. Okno mu po celou cestu domů krásně drželo
To ihrdlick: Ten típek co má vše na focuse je někde z NJ??

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Hodslavice, smer od NJ na ValMez, myslim, ze dalsi odbockou za odbockou ke hristi vlevo.Dany píše:Známému spadlo sklo na Octávce, když byl v chorvatsku. Zajel s tím do servisu, jenomže tam mu nebyli schopni pomoct. Tak rozmlátili jednu europaletu, uřezali kus desky a zašprajcovali to pod to sklo. Okno mu po celou cestu domů krásně drželo![]()

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Fako sk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spadlé okno
Páni neni o čom. Tu je najlacnejšie aké som našiel http://www.depoauto.sk/index.php/cPath/ ... e49nce4eb6. Sú bez motora ale motor neodchádza tak prečo by ste mali inde platiť za komplet? 

Ford Focus Hatchback 1.8 TDDi Trend, 66 kW, r.v. 2001, Made in Germany
Fooookus
..lešti focusa kým sa dá lebo nikdy nevieš čo sa ti môže stať a potom ho nebude mať kto leštiť..
- davka
- Nováček
Re: Spadlé okno
Tak včera se mi to stalo taky. Nenašel by se nějaký prodejce i v ČR???