sičení
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vim o tom, ze takovych neceskych uletu je tu vice. Take v "druhem denicku" se autorovi pletou rody. Beru to uz s nadhledem. Snazim se, abych chybu neudelal ja a cekam, ze se ti, kterym to nekdy uleti, trochu cesky nakonec nauci.hape píše:no některé radoby české příspěvky jsou opravdu "in", "sičet" jsem taky nic z motoru taky neslyšel

- botsman
- Nováček
Od češtiny zpět k syčení - dělalo mi to taky. Na vině byla tlaková hadice klimatizace, která prochází (a teď se omlouvám za netechnické výrazy)od toho bazmeku klimatizace, který je umístěný v pravém blatníku do prostoru motoru. Hadice se mi prodřela o okraje otvoru, kterými procházela. Nevím, jestli tam má být nějaká úchytka nebo svorka, která by tomu zabránila, ale já jsem tam tu hadici měl jen tak volně položenou a vibracemi motoru se prodřela. Doporučuji zkontrolovat.
Botsman, Ford Focus 1,8 TDDi, combi, Trend/2002. Mondeo mk4 2.0TDCi
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- botsman
- Nováček
Pokud vám klima chladí, tak chvilkové syčení po vypnutí motoru je zřejmě normální jev. (mě to teda nesyčí). Ta závada, co jsem popisoval, vypadala tak, že mi to syčelo jeden den skoro neznatelně, další den o trošku víc - a to už bylo chladivo z klimy pryč. Jinak k prevenci - na opravenou hadici jsem jsem udělal v místě možného prodření futrál z vícevrstvé tlakové hadice z nějakého náklaďáku a přitáhnul to plastovýma s-páskama. Drží to dostatečně a než se to stačí znovu prodřít tak bude z fouska hromada rezavýho šrotu.
Botsman, Ford Focus 1,8 TDDi, combi, Trend/2002. Mondeo mk4 2.0TDCi